2018 Guy Alımı
-
Şaka maka Mayıs 17 oldu.makas daralıyor iyice..Allah yardimcımız olsun
-
Cumhurbaşkanından başka kimse sorunumuzu çözmez bence. Ona ulaşmamız lazım. Faksla yada başka bir yolla. Ben Kars'ta yaşıyorum. Eğer buraya gelirse bir şekilde ulaşmaya calısıcam hic olmazsa küçük bir mektup hazırlayıp vermeye calisicam. Bence artık Cumhurbaşkanına odaklanalım.
-
Arkadaşlar merhaba Hamza Dağ'ın youtube'da Gayri Resmi Hesap adlı bir kanalı var orada soruları cevapladığı bir video var onun altına yorum yazsak belki birileri görür. Linki https://www.youtube.com/watch?v=1OhWQdVki2U
-
ÖNEMLİ !!! Arkadaşlar bizim napıp edip cb 'ye sesimizi duyurmamız lazım bakın akaryakıt fiyatlarına ötv ayarlaması geldi petrol fiyatları artarken dolar artarken ülkede cari açık varken kısaca ülke dar bogazdayken böyle bir düzenleme gelmişse inanın ülkede secim herşeyden önemli demektir bu bu sıkıntının içinde bu düzenleme yapılabiyorsa İİBF için neler yapılmaz keşke cb 'ye sesimizi duyurabilsek inanının 5000 guy ilanının gelmesi hayal olmaktan çıkardı bizim acilen yeni bir eylem planı hazırlamamız gerekiyor puanı olan arkadaşlarım bakın size söylüyorum p48 puanım 80 altı olmasına rağmen yani puanım kritik seviyede olmasına rağmen sosyal medyada elimden gelen her şeyi yapıyorum bakanlara sözcülere danışmanlara gazetecilere milletvekillerine sürekli yazıyorum ama yetmiyor tek başına duyuramıyorum bizim acilen birlik olmanız lazım bu son şansımız secim sonrası daraltıcı bir paket hazırlanacaktır ve asla istediğimiz düzeyde alımlar olmayacaktır son söz ya napar eder sesimizi duyurup diğer bölümler gibi hakkımız olan kadroyu alırız yada herkes kendi yoluna gider emeklerimizin üzerine bir bardak soğuk su içeriz @emre1910 @paretowilfredo @Antimülakat @Duryy @tuketiciranti @Fernando-Reges @hamzaömerhalid @duymhuyguy
-
@lamıcimiyok hocam biraz beyin fırtınası yapalım, diğer arkadaşlarda katılmak isterse daha güzel olur. CİMER ve BİMER yolunu denedik, twitter etkinliği az sayıda da olsa yapıldı, sn bakan'ın konudan kesinlikle haberi var. Cumhurbaşkanı ve Başbakan biliyor mu kesin değil. Nasıl bir etkinlik fark yaratabilir? Medyada bir kaç kez haber haline getirildi.
-
Fax olayını deneyelim.
https://app.hellofax.com/home/index
HelloFax 20 ücretsiz Fax izni veriyor. Hem zahmetsiz hem de daha çok katılım olabilir.
-
Youtube videosu çekilebilir, röportaj verilebilir, vekillerin numaralarına mesaj atılabilir. Kpss ilk açıklandığında netlerinin eksik olduğunu düşünenler bunları yaparak haberlere kadar çıkmıştı. Sonuç alabildiler mi bilmiyorum ama gördüklerim bunlardı.
-
@lamıcimiyok hocam geçen sene ki gibi çok yüksek sayıda katılım ile mektup etkinliği düzenleyip gönderdiğimiz bu mektupların fotolarından haber yaptırma olanağımız olamaz mı sadece fikir benimki artık zaman cidden daraldı bizi bir tek cumhurbaşkanı dikkate alır seçim sonrasıns bu iş kalırsa bu gidişle 1 yıl daha bekleriz
-
@lamıcimiyok tek çare Cumhurbaşkanına ulaşmak gibi gözüküyor haklısın.ama onada mektup yazildı iki kere daha ne yapabilirizkifarkli bsey olmalı.cumhurbaşkanliğıni CB.dansmanlarini falan arasak..gelir idaresi başkanlığıni arayıp santrale baglanınca personel daireyi baglarmısniz deyip orayıda bunaltalım
-
Mitingde saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde bir pankart işi kesinlikle çözer. Cumhurbaşkanı bunlara kayıtsız kalmıyor.
Örnek:
Büyük puntolu yazılarla Dertliyiz Reis yazısı ve altına da 13 aydır guy alımını bekliyoruz artik yorulduk yazısı mesela. -
Beni duyumlar mutlu etmiyor. Beni mutlu ve ümitli kılan şey hadi bir şeyler yapalim diyen arkadaşların cikmasi. Eğer simdi bunları konusuyorsak bence umutlu olun.
-
@gelgör çok iyi bir fikir
-
Abi ugraşıyon uğraşıyon kimseden ne bi ses var ne seda.boşuna değildir insallah bu kadar çaba
-
Cumhurbaşkanı cuma namazını Beştepe Millet Camiinde kılabilir
Ankara’da gitme şansı olan arkadaşlar gidip durumu izah edebilir. -
Eğer o sessiz de kalanlar ses verseydi sesimiz duymayan kalmazdı. Ama artık onlar da farkına vardi onlarsız bu isin olamayacağını. Bizim kaybımızin farkı sadece burada bir kaç sey yazmak. Hepimiz ortak kaybı ise uzun bir zaman malesef.
Artık birlik olma vakti. Mücadele etme vakti. Ses verme vakti. Alın teri dökenler için bu, kutlu ve onurlu bir mücadeledir.
-
@lamıcimiyok yapalım yapalım da ne yapacağız. Bakan danışmanlarıyla cumhurbaşkanının danışmanlarına saralım bizde. Sırayla belirleyelerim mail mektup telefon neleri varsa belki onlar yeter yazık diyip cumhurbaşkanına bakana ulaştırırlar.
-
@gelgör hocam şuan benimde aklımda bu var benim bulunduğum ile gelirse bunu yapacağından şüpheniz olmanız arkadaşlar buna ilaveten aynı pankart olayını muhalefet kanadada açmayı düşünüyorum burada siyasi görüşün önemi yok arkadaşlar herkes partisini içinde saklasin şuan bizim için en önemli unsur sesimizin iktidar muhalefet farketmez duyulup istediğimiz kadroların kabul görmesi bunun için illerinizde ilçelerinizde bulunan mitinglere katılalım sesimizi duyuralım ben cb nın bizden haberi olmadığını düşünüyorum yoksa şimdiye kadar istediğimizi almıştık
-
@duryy hocam fax olayida güzel bunuda deneyebiliriz bestepede başbakanlığa cb danışmanlarına milletvekilleri çekebiliriz etkili bir yöntem eğer organize olursak bu yöntemde ses getirir
-
Muharrem İnce saat 16.00'da Çorum'da olacakmış orada olan varsa
-
Arkadaşlar akşam iftardan sonra burada 'ne yapacağımızı bunu hangi yöntemle yapacağımızı oturup konuşalım herkesin fikrine saygımız aklında fikri olan arkadaşım akşam lütfen sende katıl fikrini beyan et arkadaşlar yapacağımız etkinliğin önce bizim tarafımızdan kabul görmesi gerekir buruda üzerinde anlaştığımız yöntemi sosyal medyada diğer arkadaşlarımızla paylaşıp dahada kalabalık olacağız öncelikle iftardan sonra bir beyin fırtınası yapmaya hepinizi davet ediyorum