2018 Guy Alımı
-
@fernando-reges o sekilde cok kabataslak bi hesap olur ayni hesap olmaz ama neyse polemik olsun diye sormadim ya nasil hesap yapti acaba diye merak ettim
-
arkadaşlar kpss den önce kesin ilan gelecek.
-
@1bir Sayıya dair araştırma şansınız var mı?
-
@duryy bakalim
-
@madxd Evet kabataslak oldu ama birebir kıyas etmek zaten imkansız:) P3 sabit kabul edersek 2016'nın 60 neti 2017'nin 80 netiyle yaklaşık olarak aynı olur mantığıyla kıyas yapmıştım
-
@1bir hocam sayi 1500 üstu mu acaba
-
Arkadaslar ben simdi AA'yi aradim Sn Naci Agbal'a soru talebim oldugunu soyledim yarin arayip arkadaslarimizla gorusun dedi.
Buyrun numara bu: 03129992000 -
@rul0kat herkes arasın arkadaşlar tam vakti yarın ilandan bahsedebilir bakan.
-
@vlkrt evet ayni fikirdeyim sesimiz ne kadar gur cikarsa sorma ihtimalleri artar birde sabah saatlerinde israrci olursak program taslaklarina dahil olabiliriz
-
@rul0kat yarın kesin arayacam
-
Maliye uzmani bi arkadasim bakanlikta hareketlilik oldugunu ve çok saglam guy alimi olacağını duyduğunu söyledi. 3000 bile gelebilir dedi. Insallah hakli cikar
-
Arkadaşlar bu numarayi kaç gibi arayalım? sorumuz net olsun. Yoksa dguy vmy alımi planliyoruz deyip alakasiz cevap verebilir. 2017 puanı ile guy alımı yapılacak mi diye net bir sekilde belirtelim.
-
@gökyeleli hadi inşallah hocam
-
@rul0kat sabah önce dersin başına oturup sonra da arıyorum.
-
@kaimoğlan aynen hocam yarın arayıp elimizden geleni yapalim
-
@kaimoğlan 2017 kpss puanıyla yani bir sonraki kpss aciklanmadan dahil etmeden gelir uzman yardimciligi alimi dusunuyormusunuz?Yarın her sey düzelebilir
-
İlan gelecek mi sorusundan daha önemlisi, artık ilan ne zaman gelecek kaç kişi gelecek ona göre bekleyelim ona göre puanımızla bişey olur mu olmaz mı bilelim. bunu sormalıyız.
ikincisi : şans eseri şehir seçerek değil , sıralamamıza göre girmek istiyoruz. -
@gökyeleli hocam o arkadasina sorki neden 3 yildir muyun alımı yok.Guyla ilgili duyumu varsa muyu kesin bilir
-
Arkadaslar program sabah saat 10'da yani 8bucuk 9 gibi deneyelim sansimizi.
-
Watsap nosu yokmu