2018 Guy Alımı
-
@palamut sonuna kadar katılıyorum yarın herkes telefona sarılsın taki telefonlar kitlenene kadar
-
Saat kaçta çıkacak arkadsşlar naci ağbal televizyona
-
Numara var Mı arkadaşlar bende arıcam
-
03129992000 dün bir arkadaşın yazdığı numara
-
@ildız hemen arıyorum hocam sağolun
-
Bugün Naci Ağbal programa katılıcakmış diye bir giriş yapmama fırsat verilmeden beyefendi sorularınızı Twitter üzerinden sorabilirsiniz cevabını aldım
-
Bakan 1 saat önce twit atmış altına koşun.
-
Aradım aa yı ama sorulacak sorular belli soru alamıyoruz dedi biraz ısrar ettim belirsizlik içinde bekliyoruz hiç mi değinemezsiniz diye maalesef sorular belli cvbını aldım yine.
-
Beni de bi numaraya aktardı bi hanımefendi, fakat aktardığı yerden telefona bakan olmadı inşallah sorularımızı sorarlar...
-
Kurum içindekiler yagdirmis Twitten altına biz ancak. Sitem edelim buralarda
-
Arkadaşlar kurumici isteyenler yine twitirda yükleniyor bastıran biraz bizimde ilan beklediğimizi görsünler
-
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Facebookta birisinin yazdığına göre AA yi aramış, bakan soruyu kabul etmemiş bunla ilgili bir hazırlığımız yok gibi bişey demiş. Pek inandırıcı gelmedi ama.
-
Kurum içi isteyenler coşmuş arkadaşlar Twitter’a gelin
-
@duryy inşallah doğru değildir çünkü şu süreçte gelmezse ben bundan sonrasına hiç ümitle bakamam
-
Nerden izleyeceğiz programı AA'nın sitesinde canlı yayını açtım ama yayın yok görünüyor
-
-
Bence boşuna izliyoruz resmen sorular belli cevaplarken düşünmüyo bile.
-
Arkdaşlar twit atın ya Buraya yazıp durmayın oraya yazın kardeşim adamlar kurum içi uzmanlık için nasıl bastırıyorlar görmüyor musunuz niye yazmıyorsunuz çıldırıcam artık ya bi kendinize gelin !
-
Matrahınada vergisinde affinada başlayacağım.işşizlik konuş biraz yeni alımlardan bahset
-
@herhangibiri hocam nereye yükleniyorlar.ben attim bi kac twitte kurum içicileri goremedim.link atarsmisin