2018 Guy Alımı
-
Jülide Sarıeroğlu'nun twitter da ki paylaşımına 10. Dönem Sgk Denetmen Yardımcısı
İlanını beklediğimizi belirtelim arkadaşlar lütfen herkes 1 dakikasını ayırıp yazsın -
Abi yapacağımız adam belli. @hasandogan . Cumhurbaşkanı özel kalem müdürü. adam sürekli yanında ve twitter ı takip eden birisi. Direk iletecek kişi diyebilirim. Ve çok duyarlı birisi. Iibf ilan bekliyor. Maliye Bakanlığı hiç alım yapmadı diye direk konuya giren cümleler yazalım.
-
Arkadaşlar ben facebooktan twitter etkinliğine maddi destek için çok iyi dönüşler aldım onlarca mesaj geldi bu konuyu ciddi anlamda girmemiz lazım herkesin güvenebileceği birinin öncü olması lazım malum bi kaç çatlak ses çıkıcaktır yok çiftlik bank muhabbeti vs
Ama artık cidden sağlam ve somut adımlar atmalıyız -
@gokhann tag satın almanın maliyeti nedir ?
-
@oguzidane direk hasan doğana mektup yazalım
-
@grundig bi arkadaş link atmıştı 300 tl yazıyordu
-
2500 engelli personel daha atanacakmış az kaldı az kaldı bizede gelecek o ilan
-
Hissediyorum. 1 ya da 2 haziranda ilan gelecek
-
@Priss hocam kişisel tahminiz vardı 15 mayısa kadar ama durgunluğa bakılırsa olmayacak hareketlilik devam ediyor mu yoksa durgunluk döneminde mi duyumunuz veya kişisel tahmininiz bizim için önemli
-
@oguzidane evet ben de ona yazıyorum sık sık buraya yüklenelim arkadaşlar
-
para gönderilecek bir hesap olsun elimizden geleni illaki yaparız
-
Bi arkadaş dün gece ki etkinlikte 1200 guy ve 400 mhuy hazırlığı var demiş ama umarım guy sayısı bu kadar az değildir
-
@gokhann kim demiş hocam
-
Naci bey dışında herkes bisy soyluo artık kendisi de bi konuşsa rahatlasak belirsizlik çildirtti hepimizi
-
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/duyuru/kurumlara-2018-yili-icin-verilen-atama-kontenjanlari-belirlendi
Şöyle bir yazı var okudum ama iyi anlayamadım. Dağıtılan kadrolar için de gib 45 kişi, maliye bakanlığı 190 kişi diyor da bunlar acaba şoför odacı hizmetli vs kadrolar için mi? -
@rootofallevil bunlar kurumlar arası geçiş için izin verilen kadro sayısı
-
@kuşçubaşıeşref sağ ol hocam öğrenmiş oldum
-
@iktisatcikiz fatih göktürk isimli bi kullanıcı
-
Duyum işi artık değerini kaybetti maalesef. Motivasyon için dikkate alabilirsiniz ama asla üstüne hayal kurmam bu saatten sonra.
-
Mhuy duyumunu @Priss hocama sormak gerekir