2018 Guy Alımı
-
@duryy Dostum ilan gelirse emeğin çok gerçekten. Gelmezse de mutlaka başka yerden alırsın karşılığını bu çabalarının diye düşünüyorum. Teşekkürler. Haber de yaparlar umarım.
-
@bitkin tag nedir hocam buraya yazarmisin
-
@tuketiciranti İnşallah o ilan gelirde hepimiz alırız karşılığını kardeşim.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3917/guy-i̇çin-twitter-etkinliği Twitter için burda konuşup güçlü bi etkinlik yapalim
-
Arkadaşlar Muharrem incede tweet atmış onun altına da tweet atın lütfen.
-
Saglikcilarada 18 bin ilan geldi. Zamani geldiginde de kesinlikle bakan bizim ilanida aciklayacak.
-
@duryy hocam kim olduğunu söylerseniz biz de yükleniriz
-
Arkadaşlar Twitter'da @tugrulkocer hocadan gazete ilanında hesap numarası oluşturarak maddi manevi desteği için yardım istedim. Çevresi ve tanınmışlığı ile bize bu konuda öncülük edebileceğine inanıyorum. Mesajıma Twitter'da @Aynstayn7 den ulaşabilirsiniz. Desteklerseniz sevinirim.
-
Sağlık Bakanı Demircan: "27 bin ebe, hemşire, sağlık teknikeri ve teknisyeni alıyoruz. 9 binini aldık. 18 bininin de Maliye Bakanlığından izni çıktı. Önümüzdeki günlerde ÖSYM'nin sitesinde ilan edilecek. Haziran ayına varmadan ya da haziran başında 18 bin sağlık çalışanını bu sağlık ordusuna katmış olacağız. Onun peşinden çok da geciktirmeden 19 bin de sağlık işçisi alacağız."
Ne tasarruf ne bütçede kısıntı hiç alakası yok başka bir sebebi olmalı 12 ay beklememizin ve hala bir açıklama olmamasının başka bir sebebi olmalı yoksa bakan bize düşmanda değil şahsi husumeti de yok bir sebebi var yoksa mitten daha gizli olmazdı bu guy alımı
-
@hamzaömerhalid bakan personel alımına karşı kendi bakanlığına bakış açısı böyle tek sorumlusu bakan bu çektiklerimizin...
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3917/guy-i̇çin-twitter-etkinliği/10
Arkadaşlar ne gerekiyorsa yapalım ben facebook gruplarında paylaşım yaptım bi çok arkadaş bizim gibi maddi desteğe hazır tuğrul hocada öncü olabilir bize artık aklınıza kim geliyorsa onlarada yazalım tüm bakanlıklar deli gibi kadro açıyor biz öylece bakıyoruz
-
Bu ilan gelecek başka yolu yok millete kepçeyle versinler bize kaşıkla bile vermesinler olacak iş değil yapcağınız alım 2 bin kişi ya
-
Gelecek tabi çakal Naci
-
@hamzaömerhalid valla şaka gibi kardeşim ya başka kurumlara binlerce kişilik onay çıkarken kendi bakanlığının personeline sessiz kalması üzücü gerçekten bu ilanlara bakınca bizede 5000 kadro vermeleri lazımdı
-
#İİBF3000GUYİSTİYOR
Arkadaşlar yapıştırın kendimizce bi etkinlik yapalım yeter artık -
Kim aklınıza geliyorsa etiketleyin arkadaşlar. Ne yapalım artık kim görürse.
-
Ben Twitter’a hep yazıyorum vekil danışman gazeteci artık hobi oldu yazmadan duramıyorum
-
Arkadaşlar Naci Ağbal’ın basın danışmanı Recep Demir’e yazın takipçi sayısı da az ister istemez fark edecektir buraya yüklenelim
-
Bence direkt Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlırına yığılalım. En kesin çözüm.
-
Kendi ülkesinin gencini umursamayan bir adamın hangi faydası olabilir . Adam dediğin yönetici dediğin insan gibi çıkar açıklama yapar alicaz yada almiycaz diye zaman verir . Ama gerçekten su ilan gelsin kazanalim Allah' in izniyle bu sefer Naciye rağmen diye bı tag açalım