2018 Guy Alımı
-
@tuketiciranti kardeşim ben sibel özdemir hanıma yazıyorum genelde paylaşım altlarına sesimizi duyurmaya çalışıyorum
-
Sevgili dostlar merhaba. Uzun zamandır bir küskünlüktür gidiyor bende. Derslere de küstüm ilanlara da. Beklemekten de hayli yoruldum.
Bu kadar dert yanmadan sonra esas mevzuya gelmem gerekirse
Şu an fox tv de Fatih portakal gençlerin taleplerini iletmesi için bugünün hashtagini belirledi. Ben o hashtagte olacağım. Katılmak isterseniz bekleriz. -
@mbguy hashtag #gençlerintercihi
-
Öğretmenler sağlıkçılar şuan bile tag alıp gundemdeler. Taşın altına elini sokacak 20 30 kiside mi yokuz arkadaşlar birlik olup sesimizi duyurmalıyız 1 senemiz boşa gidecek
-
@bitkin Su anda sınav paralarını vermekte zorlansam da biraz daha kendimi sıkar en azindan 20 30 Tl gönderebilirim. Su anda 6 kişi olduk .Sanırım yetersiz görünüyor .
-
@mbguy şu an gördüm hocam bende yazdım belki okur
-
Bende yazdım okur inşallah
-
@gelgör beni saydınız mı arkadaşlar saymadıysanız 7 olduk
-
Kime gönderiyoruz arkadaşlar,kim organize ediyor? Böyle sayı yazmayla olacak iş değil bu başlık açmanızı tavsiye ederim
-
@fernando-reges Bitkin isimli arkadaşa atacağız.
-
Konu üzerine bir başlık açarsanız hem oraya yazarız hem de daha fazla kişiye ulaşır.Belki bunu sürekli hale getiririz ayda 1 kere falan herkesin maddi durumuna göre işte
-
@fernando-reges valla hiç anlamam bu işlerden hocam. Buyrun açın isterseniz.
-
@gelgör Dostum işi organize edecek arkadaş açarsa daha faydalı olur
-
Arzu erdem 1 saat önce twit atmış altına bekliyorum hepinizi. Bizi takan sadece kendisi var.
-
Arzu erdemin tweetinin altına yığılın arkadaşlar
-
@gokhann link atar mısın ? Aynı anda birçok tweet atmış.
-
@grundig anneler günü ile alakalı hocam
-
Oldukça güçlü bir kanalın haber sunucuna ulaştım. Geçen yıl kendisi aslında kurum içindeki maaş farkı olayı için haber yapmış oradan gördüm kendisini. Dedim heralde bu konulara cevap veren birisi, Twitterdan yazdım kendisine, şefe yarın sorayım olumlu cevap verirse sizinle iletişime geçerim malum seçimden dolayı gündem çok yoğun dedi. Duruma göre bana dönecek.
-
@duryy Allah razı olsun kardeşim. Guy İçin twitter Etkinliği başlığı açtık katılımınızı bekliyoruz arkadaslar
-
@duryy hangi kanal hocam duruma göre bizi haberdar et gerekirse beraber yükleriz kanala