2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo uçan kuşa bile kargo verşlmişken maliyede hala kıpırdama yok mu
-
Beni başbakan yapsalar gene vermiyorum oy
-
@zenginmemur hocam ağzınızdan bal damlıyor guy olan arkadaşlarım deli gibi ihtiyaç var diyorlar ama hala ilan gelmemesi enteresan. Bir kere de beklediğimizden fazla gelse de ilan buralar çıldırsa sevinçten
-
Adalet bakanlığına bak KAPATIYORUZ afişi asacaklar kapıya.Öyle kadro veriyorlar.
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@emre1910 tek tek saydım 42 kişi MHUY var listede. Tabi bu sadece üniversiteler için.
Eyvallah hocam sağolasın
-
Memurlar. net ten ve kpss cafe uygulamasindan ansızın bildirim geldigini düşünsenize..maliye bakanlığı 5000 personel alacak diye..muhtesem olur..insaallah
-
https:// www. memurlar. net/haber/gonder/default.aspx
Bir şeyler karalayıp şuradan memurlar.nete gönderin arkadaşlar her yolu denemek farz oldu artık
-
Ben cumhurbaşkanına bile instagramdan mesaj attım varın siz düşünün artık
-
@eliff guy bekleyenlerin oy potansiyeli ne ki onu dusunsun. Sadece her gune bir ilan ile gencleri istihdam ediyoruz algisi olusturulmaya calisilir o da suan isleme konulmus. Son gune kadar her yerden ilan gelir.
-
Arkadaslar gk gy sinav başvurusunda. SINAV MERKEZ TERCIHI 1 2 var ikisini de ayni il mi yapıyoruz yoksa farkli il mi ?
-
Bu kadar alım yapılırken maliye buna kayıtsız kalamaz diye umut ediyorum. Hemde beklediğimizden fazla bir sayıyla. Hatta şöyle söyleyim en az 300-500 beklenen göç alımı hayal kırıklığı bir sayıyla gelmişti tekrar alıma çıksa şaşırmam.
-
Arkadaslar daha simdi facebook ta GELİR UZMANLARI sayfasında konuşuluyordu. Bolu dan da eksik talep etmişler. Ilanin gelecegi yönünde soylemler var. Facesi olan arkadaşlar bakabilir..
-
@sad38guy ilk tercihe kendi ilin ikinciye size en yakin olan ili yazacaksiniz
-
@sad38guy sayfanın tam adı ne acaba
-
Arkadaşlar merhaba herkese konumuzla alakasız fakat bugün sizlere başımdan geçen ve çok canımı sıkan bir olayı anlatmak istiyorum.
Geçtiğimiz günlerde tekuzemin soru çözümünü izlemeye çalıştım fakat telefonum kaldırmadığı için izleyemedim.
Bugün beni aradılar kurumlarını tanıtmak için ben de derslerini izleyemediğimi zaten 3 senedir kpss çalıştığımı ve artık sadece soru çözdüğümü ders videoları izlemediğimi söyledim. Bana verdiği cevap ise "3 senedir bir şey başaramadığınız halde hala ders videoları izlemiyor musunuz ?" oldu. Neye göre başarısız olduğumu sordum bu sefer de "başarılı olsaydınız atanmış olurdunuz kaç yıldır ne kadar kişi atandı atananları görüyoruz" dediler. Sonrasında siz böyle insanları aşağılayarak mı iş yapıyorsunuz diye sorduğumda ise "aşağılamak değil bunlar gerçekler" dedi.
2016 ve 2017 sınavlarına girdim ikisinde de 80+ puan aldım geçen sene guy alımında Antalya yazdım ve bu il puanımın yetmediği nadir şehirlerdendi. Bu sene ise hala puanımı kullanabileceğim bir alım olmadı ama bu işin içinde olduklarını söyleyen bize ders vermeye çalışan bir kurum bile böyle konuşabiliyor.
Konumuzla alakasız bir yazıydı rahatsız ettiysem kusura bakmayın ben sadece hepinizin kullanabileceği kurum ile ilgili başımdan geçen olayı anlatmak ve bu kurumun gerçek yüzünü görmenizi istedim.
-
@rintintin Cidden öyle kardeşim üvey evlat gibi hissediyorum.Kimsenin de birşey dediği yok belirsiz şekilde zaman öldürüyoruz.
-
@tuketiciranti GELİR UZMANLARI
-
@ckmkerdal, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
tekuzem
bunlar ne kadar karaktersiz insanlarmış ya. sitelerine girince kalitesizlik diz boyu zaten. bana da ulaşmaları için üye olacağım.
-
@ckmkerdal ilkokul mezunu adam gelmis size atanma dersi veriyosa hic takmayın böyle seyleri
-
Arkadaşlar Vergi Denetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Karakum a da yazalım belki bi duyum alırız.