2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar benim aklıma şöyle bir fikir geldi malum twitirdan maliye bakanlığına bakana yazıyoruz bizi dikkate alan olmuyor malesef bizde şöyle bişey yapsak mesela tamamen alakasız bir bakanlığa yazsak taleplerinizi atıyorum adalet bakanlığına gelir uzman yardımcılığı ilanı istiyoruz yada vmy istiyoruz diğe etkinlik yapsak yada meb veya saglik bakanlığına yönelik etkinlik yapsak o zaman noluyor bu iibfye diğe bize dikkate alırlar mı acaba
-
@lamıcimiyok denemeye değer güzel fikir kardeşim hatta pazar gününkü etkinlikte direk cumhurbaşkanına yönelik bile yapabiliriz
-
Kimsenin umidini kirmiyayim ancak benim umidim bitti 80 ustu puanim ancak kullanamadim bile 1 senemiz heba oldu artik kabullendim bunu
-
@ikiyüzonaltı hocam ümidini yitirme.. pazar günkü etkinlik bugüne kadarki en önemli etkinlik , önümüzdeki iki hafta en önemli iki hafta.. bütün bakanlıklar mezunlarına müjdeyi verdi biz müjdemizi almaktan ümidimizi kesmeyelim.. Ha baktık ki son ümidimizi de elimizden alırlar bize göz göre göre sınav açmazlar işte o zaman hep birlikte yas ilan ederiz. Ya hep birlikte ayağa kalkacağız ya da hep birlikte batacağız. Şu iki hafta ümidini yitirmeyesin tüm bakanlıklar ilana çıktı artık sahiden sıra bizde , ben buna inanıyorum Allah’ın izniyle
-
Bir dahaki etkiliğe şu şekil miim mi yapsak ? Belki biraz dikkat çeker.
-
@enki hahaha evet kıskanıyoruz haklısın yalan yok
-
Arkadaşlar bilgilendirmek için yazıyorum,eğitimdeki arkadaş dguy ve vmy nin kpss den sonra geleceğini söyledi en yetkili kişiye bizzat sormuş
-
@mrs-keynes dostum eğitimdeki arkadaşına bir sorar misin nerede egitimdeymis. Keza eğitim de bulunan bir başkası da ilanın kpss öncesi geleceğini söylemişti burada. Bir karşılaştıralım
-
@oligopol Ankara Oecd'de
-
Bu en yetkili kişi gib başkanı adnan ertürk mü
-
Burada kardeşi eğitimde bulunan bir kardeşimiz de ilanın KPSS öncesi geleceğini söylemişti.
Açıkçası herkes bir ikilemde duyum alıyor.
Birisi 2000 kişilik kadro hazır ilana çıkılması bekleniyor derken, bir diğeri kpss sonrası ilana çıkılacak diyor.
Kpss sonrası ilana çıkılması demek, ilanın en erken ağustosta geleceği anlamına geliyor.
Bu da benim ilk duyumumu doğrular nitelikte. Umarım yaniliyoruzdur -
@mrs-keynes attığınız iletileri okudum sizde eğitimdesiniz sanırım.
-
@oligopol yalnız dguy demis guy dememis
-
Bu tag işlerinden falan pek anlamam bunun kararını kim veriyor kim belirliyor tagi vs.
Ancak buraya yazan arkadaslardan bu işi bilen veya hazırlayanlara iletebileceklerden ricam iibfilanbekliyor,iibfkadroistiyor falan yazılmasın lütfen.hedef direkt Naci Ağbal olmalı.Bu tag in içeriğinde naciağbal olmazsa kimse kendini kandırmasın kimsenin dikkatini falan çekemeyiz. -
Dguy ve vmy maliyenin yeni yapılanmasıyla ilgili alımlar için olabilir
-
@aynstayn eşiniz vmy ise kendisine vmy ilanının sorarmısınız?Benim yüklü bir vmy ilanı olcak gibi duyumlar geliyo ama sağlam yer değiller.
-
@mrs-keynes guy ne olcak?
-
@mrs-keynes Guy hakkında bir duyumunuz varmı?
-
Bugün maliye bakani bayburtta esnaf ziyareti yapacakmış bayburtta arkadas varsa cok rahat öğrenebilir
-
@palamut Katılıyorum. Tag önerisi olanlar yazsın ayarlayacak arkadaşa iletilebilir.
İibfAgbaldanMüjdeBekliyor
NaciAgbal İİBFyiDuy