2018 Guy Alımı
-
@oligopol, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@jellinek Ziraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalFinansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
Bu hesaplarda hocamdestek olalım arkadaşlar.
-
Arkadaşlar Binali Yıldırım'i da etiketleyelim bu aksam.Onun izni ile bu atama olacak çünkü. Takipçi sayısı az ve nerendeyse etiketlenmiyor. Çok etiketlenirse bence dikkate alacaktır.
-
Sevgili dostlar iyi akşamlar diliyorum hepinize.
O kadar kampanya yürütüldü. Bir de benim Önerim var. Önceden de yazdım burada ama ses getirmedi. Şimdi yinelemek isterim.
Ekli sözlük platformunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Şu anda ekşi sözlükte muharrem inceye bir mesaj bırak başlığı var ve denildiğine göre Muharrem İnce ekşi sözlük takip ediyormuş. Orada bizim atama sıkıntılarımıza da değinilmiş. Hesabı olan arkadaşlarımız oraya da bir el atsa? Nasıl olursa olsun gündeme gelmemiz şart. -
@mbguy ekşi sözlük hesabı olan yazsın arkadaşlar.
-
21.00de herkes Twittera !
-
Bugün 30.000 twitle rekor kiralim
-
Son 11 dakika . Çevreme yaydım . Pusuda bekliyorum :))
-
Video çekmek 3 dakikanızı alıyor. Lütfen ama lütfen videolarla tiwit atın.
-
Bugün kizilaydadim. Bütün siyasi partiler guvenparkin oraya stant kurmuş. Mevcut vekiller, adaylar da ziyaret ediyor . 15-20 kişi oraya bir masa atıp bir kaç pankart açsa çok değil 3 gun oradaki bütün siyasi partilerin dikkatini çeker, haberde olur .
Ama maalesef İİBF mezunları yıllardır kendini bu tür açık edecek şeylerden geri çekiyor . Tedirgin yaklaşıyor , haklılık payı da yok değil .
-
@fernando-reges Olmak istediğin bir meslekte ki şartların iyileştirilmesi için ve adaletin sağlanması için bir etkinliğe destek talebinde bulundum. Sen kendini "biz" olarak görmüyorsan destek verme hocam.
-
Dostlar tag ne
-
İİBF ye tag
-
Daha tag ı düzgün yapamamışız ya tam çıkmamış
-
Tag de sıkıntı mı var ?
-
@mistho41 O konuda görüş belirtmedim ki.Elbette şartlar iyileşsin isteriz neden istemeyelim? Ama bizim şartlarımızdan haberi olan var mı? Hiçlik içindeyiz.Koyun et derdinde kasap can derdinde gibi bir durumu yaşıyoruz.Desteğe ihtiyacı olan birileri varsa o da ilan bekleyen guy adayları olsa gerek
-
Sayın Arzu Erdem sesimiz olmuş arkadaşlar
-
Arzu ERDEM
İİBF mezunu kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.-
Maliye Bakanlığının GUY Sınavı'nın 2018 KPSS öncesi açılması
-
2000 kişilik Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve Vergi Müfettiş Yardımcılığı kadro alımı ne zaman
Aylardır İİBFye ilanYOK
-
-
Arkadaşlar yerine ulaşması için bakanı etiketlemesini rica edelim
-
Tag gözükmüyor neden?
-
@grundig "KadroVerilmeli İibfMezunlara" bende görünüyor