2018 Guy Alımı
-
@başmüfettiş Hocam bende zaten karşıyım refaransa kul hakkı yemekten başka bişey değilki.Bir kişinin ehil olunup olunmadığına başka bir insan nasıl kaanat getirecek ki.
-
@başmüfettiş Maalesef ki çevremdeki insanlara dahi bunun kul hakkı olduğunu anlatamıyorum. Sende yap diyip duruyorlar herkes yapıyomuş o onlarla Allah arasında olan bişey benim vicdanım rahat etmiyor referans ayarlayıp işe girmeyi. 7 mülakattan elendim olsun yine de Allah kimsenin hakkını nasip etmesin. Bu kafayla bir yere gelemezsin diyorlar.
-
Gümrük ve Adalet bakanlığı alımları sözleşmeli personel rejimiyle acaba guy alımı da böyle mi olur?
-
İlanın gelmediği yıl yok demişlerdi ilk olacaz galiba
-
@meç gelecek hocam gelecek. Gelmemesi mümkün değil. Rahat olun lütfen.
-
@veblenist 3-5 gün içinde gelmesi gerekiyor ama yaprak kımıldamıyor haliyle ümitsiz oluyor insan
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu gidişle geleceğini falan zannetmiyiyorum kimseyi de üzmek istemiyorum ama bu gidişat bunu gösteriyor Bizim sesimizi duyurmamız gerekiyor darbe olacağı yıl o guy ilanı nasıl geldi cumhur başkanına kadar ses gittiği için biz eğer sesimizi duyuramazsak birşey olacağı yok .
-
@veblenist inşaallah gelir ama zaman çok daraldı
-
@shanks doğrudur hocam çok duydum ben de bu tarz şeyler. ekonometri, uluslararası ilişkiler mezunu arkadaşlarım iktisadı, muhasebeyi okulda hiç görmemişler gibi birsey. bu kadar emek karşılıksız kalmamalı
-
@swezy aynen katılıyorum kardeşim pazar günü bir etkinlik yaptık güzel oldu ama üzerinden 4 gün geçecek hala bişey yapılmadı bence bu şekilde giderse gelmeyecek o ilan maliye bakanı şu an bizi düşünecek halde zaten değil ard arda etkinlikler düzenlememiz gerekiyo sponsor olmasa bile her akşam aynı saatte biz kendi çabamızla Twitterdan şansımızı deneyelim son etkinlikte 30 bin twit vardı bunun kaç tanesi bot atılarak oldu sponsor bulmaya çalışırken geçiyo günler aramızda para da toplayamıyoruz en azından çaresiz beklemeyelim ya da hiç mi arkadaş grubu yok mesela ankarada milli kütüphanede veya istanbulda birarada çalışan 10-15 kişi onlar kendi aralarında toplasın para ben küçük şehirdeyim ve çevremde benden başka hazırlanan yok olsa bu yükün altına girilebilirdi
-
Arkadaşlar şu konuşulan twitterdaki Serhat Kahraman malaesef alım kpss sonrası arkadaşlar yazmış yıkıldım resmen
-
@maliyeciniss Bu şekilde yazmiş.. soyadı karamanmış yanlis yazdim.. "Arkadaşlar maalesef Maliye Bakanlığı GUY alımı 2018 KPSS'den sonra olacakmış. Uzun süredir bakanlık alım yapmıyor. Sırf Ankara'da 1000 kişilik açık var. Siyasi bir istek olmadığı sürece yani bakan söylemediği sürece şu an için maalesef alım yok. Umarım bu yanlıştan dönerler"
-
Umarım doğru değildir
-
@meç ben doğru olduğunu düşünüyorum bizim son şansımız seçim onu iyi kullanmamız gerekiyordu ama biz hala birşey yapamıyoruz bakın arkadaşlar ben çok ciddiyim bizim ses getirecek bişey yapmamız ve cumhurbaşkanına ulaşmamız lazım twetter etkinliklerinde bile olsa CB etiketlememiz lazım en son guy alımının talimatını bizzat kendisi verdi çok iyi biliyorum
-
Arkadaşlar maalesef Maliye Bakanlığı GUY alımı 2018 KPSS'den sonra olacakmış. Uzun süredir bakanlık alım yapmıyor. Sırf Ankara'da 1000 kişilik açık var. Siyasi bir istek olmadığı sürece yani bakan söylemediği sürece şu an için maalesef alım yok. Umarım bu yanlıştan dönerler kamu personelinetin kurucusu serhat kahraman
-
Zaten geçenlerde bi kaç gün içinde haber alıp netlestirince paylaşırım demişti eğer durumlar böyleyse gerçekten yazık emeklerimizi gençliğimize 2017 kpss puanlarımıza herşeye çok yazık olacak kurduğumuz hayaller bile çöp olacak cb 'ye sesimizi duyurmamız şart oldu
-
@lamıcimiyok o zaman o siyasi isteği yaratalım arkadaşlar cumhurbaşkanına mektup atalım gerekirse diplomalarımızı meclise gönderelim ben çok ciddiyim kalabalık bi grup halınde yaparsak mektup olayını dikkate alınmams durumu yok bu akşam mesela cb yi etiketleyerek etkinlik yapalıö yılmadan gerekirse 1 kişi 100 150 twet atsın durmayalım lütfen
-
Düşünsene 2018 KPSS ye gören birkaç ay sonra ilana başvuracak , sen ben biz 15-16 ay sonra
-
Secim olursa ilan gelir diyenler nerde suan.. Bizi secim yatirimi olarak bile gormuyorlar bunu anlamislardir sanirim..
-
Haftaya bugüne kadar gelmezse ben de geleceğini düşünmüyorum.