2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid koyun can derdinde kasap et derdinde yapma kardesim sende biliyosunki siyasi amaçla yazmadım.Cozum onerisi sunuyoruz.Ac bak tutanaklara Naci Agbala sorduğu sorular ortada.Sen isine bak
-
@duryy arkadaşlar bence çok zamanımız yok artık acele etmemiz lazım gören arkadaşlar hemen atsınlar belki kısa sürede toplanır zaman kaybetmeden etkinliklere başlarız
-
@duryy güzel bunu gazete ilani içinde kullanalım hemen destek oluyorum
-
@duryy hemen gönderelim
-
Pek Kıymetli çok değerli bakanımız Sayın Naci Ağbal hazretleri seçim tweeti atmış yorum yapalım arkadaşlar.. ne verdi ki oy bekliyor mahvetti bizi..
İlan yoksa OY YOK! -
@duryy elimden geldiğince yolladım hocam inşallah faydalı olur
-
@duryy gönderiyoruz kardeş
-
@duryy etkinlik için para hedefi nedir kişi başı ne kadar göndermeliyiz gibi soru soracağım ama katılacak kişi sayısı belli değil ki.
-
gönderdim , inşallah karşılığını alırız
-
@köşeminderi Twit için en az 350 lazım ama paranın fazla olması sıkıntı olmaz. Baya iyi bi para olursa biraz daha zorlar gazete ilanı için uğraşırız. Bu noktada hocalardan, dershanelerden para talep etmemiz lazım aslında.
-
@zenginmemur ne yaptığı ettiği umrumda değil ikinci kez yazdığın için bu sefer yorum yapıp anmak istedim bende kim olduğunu o şahsın. İşime bakıyorum zaten
-
Ankara'da 30 40 kişi toplanıp bir kanala da haber verirsek röportaj yapabiliriz. Fakat sadece Ankara'da yaşayanlara bu sorumluluğu yükleyip onlardan beklememeliyiz. Her yerden sınavlar için Ankara'ya geliyoruz zaten. Ya da kendi şehrinde kalabalık arkadaş grubu olan varsa orada yapsın aynı etkinliği.
-
@duryy hocam buraya üye olmayıp Facebookta olanlarda var orda da paylaşılsa daha çok katılım olur diye düşünüyorum
-
@sa55 Paylaştık kardeşim, Twitter, Facebook hepsinde var şuan
-
sakarya universitesi subesine gonderdim arkadaslar dogru mu?birde kisi basi ne kadar gondermek lazim kestiremedim
-
@madxd genelde gönderenler 10-20 gönderiyor hocam. Bakalım yarına kadar ne toplanacak.
-
Arkadaşlar ben mayıs ayının son haftası ve haziran ayının ilk haftası bekliyorum açıkçası ilanı. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Haziran’ın sonunda ilan verse bile yine başvurabiliyoruz. 2018 Ağustos’un sonunda açıklanacak. Umutsuz olmak için çok erken. Tüm bakanlıklar ilana çıktı. Maliye Bakanlığı da çıkacaktır. En başından beri bunu söylüyorum.
-
Bende para gönderdim yalnız eft olduğu için yarın hesaba geçecek para.
-
@hamzaömerhalid Biz ne derdindeyiz sen ne derdindesin yok Ermeni soykirimi vs. insanlar iş istiyor senin siyasi duygularının sırası mı? Sen git bizleri perişan eden, hakkımız olan ilanın gelmesi için bu durumlara düşürenlerden medet um.
-
@duryy +1