2018 Guy Alımı
-
@bad1905 demekki safsata bir bilgiydi yada daha az yetkili birinden almış duyumunu yazmak için yazdı ve sonra da sildi baska yorum aklıma gelmiyor
-
@friedman98 @eliff Arkadaşlar detayını bilmiyorum ama kendisi son twitim diyip kapatacağını beyan etmiş inşAllah safsatadan ibarettir duyumu.. Biz elimizdeki etkinliğe odaklanalım bi an evvel ilan ve twitter işini halledelim inşAllah o ilan gelecek
-
@duryy kelimesi kelimesine haklısın hocam gecenyıl milletvekilleri ile görüşmüştük akp mhp milletvekillerine bunun içinde chp de var sorunlarımızı anlatmıştık bu yıl hiç meclise gitmedik sesimizi duyurmadık ondan bu haldeyiz acilen bir şeyler yapalım
-
Şimdi bunlar birde bize gelip oy oy diye ağlayacak dimi alırlar alırlar merak etmesinler.
-
Serhat kahraman midir nedir hem hareketlilik var diyo hem de 2018 kpss sonrasi ne iş anlamadim
-
-
Maliye ile ekonomi bakanlığı büyük ihtimal birleşecekmiş inşaallah bu bizlerin faydasına olur.
-
@hamzaömerhalid ekonomi, maliye ve kalkınma bakanlığı adını alması bekleniyor ama bu bakanlığın başına umarım malum kişi gelmez
-
Serhat beye çok mu yuklenildi acaba, sinir krizi geçirdiğimiz doğru ama o sadece kendisine söyleneni yazmıştır. Doğru veya yanlış. Yazık hesabını kapattiracak kadar ne yazıldı acaba... Hesabımı hatta makamı kapatması gerekenler belli. Dikkat edelim.
-
Yaklaşık 6-7 aydır twitter etkinliği - Bimer vs etkinliği mektup etkinliği yapıldı. Yetkililer kör mü sağır mı bu ne vurdumduymazlık. Bizi yönettiği iddia edilen kişiler çıkıp bir açıklama dahi yapamadılar. Halkının isteklerine cevap vermekten bile acizler.
ÇOK YAZIK... -
@falanfilan Hocam ben okudum ara ara hiç eleştilmedi gönderilerdeki yorumlarda kapatma sebebi o değildir.
-
Mehmet hayvada tag satın almış gün belli değil daha son çırpınışlar inşallah amacımıza ulaşcaz
-
Bu twiter etkinliğinde hepimiz çalışma masamızın ve kitaplarımızın fotoğraflarını paylaşabiliriz. Hepimizin çözdüğü bir oda dolusu kitap var.
-
@tuketiciranti Video da atmayı düşünüyorum ben.
-
@maesteo doğrudur hocam bir an böyle düşündüm.
-
@burcuburcu Gelen her zaman gideni aratır bu ülkede.
-
Bugün Vergi dairesinde çalışan bir arkadaşımı aradım kendi bilgisi dahilimde personel alıma yönelik bir hareketlilik yok dedi. Anlaşılan şu ki bu ilan gelirse ancak baskılar sonucu gelecek gibi kurumlarda çalışanlardan yeşil ışık gelmiyor. Tabi herşey bakanlıkta bitiyor herşey onlara bağlı.
-
Öğretmenlerin dahil olduğu gruplardan yardım isteyelim bir tag belirleyelim yardımcı olsunlar. Sonuçta onlar daha organize.
-
Ekonomi bakanları ülke ekonomisini bitirmekle kalmadı kendi personellerini de bitirdi. Yılda iki defa gelen Guy ilanı bir defa gelmiyorsa o bakanlar otursun bir düşünsün.
-
@asyasy öğretmenler mafya gibi