2018 Guy Alımı
-
Bu sayfa ne duyumlar çürüttü şöyle bir düşünüyorum da Kasımdan beri.. Bu hafta ilan gelmesi için bolca dua edelim artık elden başka hiçbir şey gelmiyo
-
@asyasy teşekkür ederim yardımınız için.
-
Arkadaslar ben alimla ilgili bisey bilmiyorum ama Arkadasim bursa da guy. 400 kisilik talepleri olmus. Müdürleri belki 200 verirler demis. Ha bakarsin bursa hiç açmayabilir de diyomus (bazi illerin onceliginden dolayi)
-
@duymhuyguy bu saatten sonra Twitter felan kesmez zaten ses getirecek şeyler yapmamız lazım bakana direk sormak lazım biyerde konuşurken gazete ilanı da çok etkili olur sabah gazetesine ilanı versek 10 gün tt olmaktan iyidir
-
@kaimoğlan evet.
-
@veblenist Ama sen bu yılla geçen yılı kıyaslaman zor. Geçen yılki alımda 2015 KPSS ye girenlerde başvuru yaptı birde iki farklı puan türü vardı yalnış hatırlamıyorsam p35 ve p48. Birde bu yıl puanlar düşük geldi bu yıl 77 puanı olan biri aşşağı yukarı sıralaması 7500 lerde felandır.
-
Dairedeki memur nerden bilsin yahu inanmayin.. Insan kaynaklari muduresine de sormuslar egitimde o bile bisey dememis olucak yada olmiycak diye. Baştan beri söyleniyor bakan hadi diycek alim yapicaklar
-
@veblenist Birde yapılacak olan alım sayısına ve guy alım sisteminin değişip değişmemesine bağlı. Geçen yılki sistem olursa puanlar baya düşer.
-
@friedman98 sayı telafuz edildimi acaba ?
-
@esrarengiz Emin olarak bişey demedim zaten oradaki Gelir uzmanının söylediğini söyledim sadece. Aslında kimsenin bişey bildiği yok. Seçim var diye 24 hazirandan önce bir ilan gelir büyük ihtimal ama kesin olarak kimse bişey diyemez.
-
@don-pablo hayır hocam sadece söylediğim durumdan bahsetti
-
@asyasy benim 75 puanım sıralamam 11bin.
-
@veblenist Hocam dediğim gibi belli olmaz yazdığın ile olan talebe de bağlı geçen yıl antalya bursaya 82 puanla başvuru yapanlar bile yazılı sınava dahi giremedi. Tek il tercihi sıkıntı tamamen şansına kalıyor herşey.
-
#İİBFDestekBekliyor Twitter'a bekleniyorsunuz!
-
@veblenist geçen yıl o sıralamayla mülakatta elendik say yüksek olursa şayet o sıralamaya giremeyecen bir iki il olur
-
@asyasy doğru diyorsunuz. Bekleyip göreceğiz, bakalım artık.))
-
@veblenist aynen hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Tuğrul hoca kendi çapında güzel şeyler yapıyor.Destek verelim arkadaşlar.Bize destek olan başka hocalar varsa onlara da desteğimizi sunalım
-
Burda kendi kendimize üzülmek yerine twitterda tag'e üzülelim. Birkaç tane haber sitesi, gazeteci etiketlemeyi unutmayın. #İİBFDestekBekliyor
-
@asyasy kesinlikle katılıyorum 82puan ile kurum sınavına bile girememiştim tek gelmeyen il Bursa’yı seçerek Allah kimseye o durumu yaşatmasın