2018 Guy Alımı
-
@şampiyon Kolay değil hocam ya bende sözlü mülakatta elendim hala tamamen kendimi toparlayamadım. İşte bu tek il tercihini, bu alım sistemini değiştirmek için elimizden geleni yapmıyoruz, sözlü mülakarlarda haksız yere elenmemize kimse ses çıkarmıyor. Herkes ilana odaklanmış.
-
Eğer bu guy alımı sınavla değil de mesela direk kpss sıralaması ile ilk 2-3 bini alsalardı şuan farklı etkinlikler yapılıyor olurdu daha çok ses getirirdi ve o alım kesinlikle alınırdı bu belirsizlikte insanlar birşey yapmak istemiyor il tercihi gelcek mi sınavı alcam mı mülakatı geçebilir miyim diye düşünüyor böyle bi durumdayız şuan bütün bakanlıklar ilanı aldı tek biz kaldık bunun nedeni de birlik olamamak birlik olamamamızın nedeni de yukarıda yazdıklarım kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok herkes haklı
-
@walrass06 KPSS puanına göre bir alım olsa zaten en adil olanı bu olurdu. Kimsenin hakkıda yenmezdi herkes kaç puanla atanacağını bilirdi. Onun adamı bunun akrabası şunun tanıdığı torpil yapma işiyle uğraşmazdı oturur daha fazla çalışır atama için gerekli puanı alırdı .Emeğinin karşılığını alırdı ama maalesef herkes bu durumdan memnun gibi.
-
@asyasy kesinlikle haklısınız sistem yüzünden çok kişi mağdur oluyor 2017 puanınız nasıl hocam
-
@şampiyon Baya düştü ya 2016 81.5 tu şimdi netler iyi olmasına rağmen baya düştü.
-
@asyasy zaten olası bi guy ilanında puanlarda çok düşecektir hocam 2017 netler iyi puanlar düşük
-
@şampiyon Hiç kimse Bimer, Cimere.. başka kurumlara başvuru yapıp şu Guy alım sistemini değişterilim diye uğraşmıyor. Adil bir sistem getirelim diye uğraşmıyor.
-
Twitter gelin yardiriyoruz
-
@asyasy bu sistem çok kişinin canını yaktı sen ben yazmamla olmuyor hocam toplu bişeyler yapılması gerekli
-
@veblenist hocam 2016 da 76.5 puanla 16 bin küsürdeydim. Arkadaşınızın yanlışı var. Olası 2000 kişilik alımda doğru il seçimiyle 71-72 puanları büyük ihtimalle görecektir.
-
@şampiyon Aynen ama maalesef toplu bir itiraz olmuyor. Canı yakmaktan ziyade insanların hakları yeniliyor. Ne ise hocam ne diyeyim sağlık olsun. Adil bir sistem gelmesi dileğiyle.
-
geçen sene bakan alımla ilgili bir açıklama yaptı ve 2 ay sonra sınav yapıldı bundan sonra bir açıklama gelirse sınav kpss sonrasına denk gelir ve oda bana göre artık bir mücize yani artık kpss odaklanalım guy sınavınıda artık gelirse piyango olarak kabul edelim ve sayın bakanın değişmesinide artık dua edelim
-
@bonus hadi insallah hocam.insallah kpss oncesi gelir ilan..peki sayi neymis bilgisini aldiniz mi?
-
Gunluk twit atmanin da bir siniri varmis bugun ogrenmis oldum
-
Arkadaşlar twitter da savaş var gelin !!!!!
-
@gökyeleli seri fav yaparsaniz twit engeli erken kalkiyor hocam
-
@asyasy ilan bile onca sıkıntıyla gelirken sistemin degismesiyle kimse ugrasmaz hele ki su konjonktürde..
-
@kpsscafe Haberimizi yaptı. Birilerine sesimiz ulaşıyor.
-
@tuketiciranti
Kpsscafe
Sosyal medya üzerinde birleşen binlerce aday Maliye Bakanlığının Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapması için sesini duyurmaya çalışıyor.Arkadaşlar birleşmenin sonucu bu. Birlik olursan bunun gerisi de gelecektir. Twitter a yüklenin.
-
@1umut oyle mi tesekkurler deniyorum hemen