2018 Guy Alımı
-
@oligopol Twitter grup paylaşımları buraya yansımış
-
-
-
Gencler yaklaşık 1 saat önce Cumhirbaskani yan mahallemize gelmiş mahalleliyle selamlasmis. Ben şimdi öğrendim ah ahh bilsem korumalar tarafından vurulacagimi bile bile talebimizi iletirdim kendisine yeni duydum
-
@oligopol Videolara kimse yanaşmaz ama bundan iyi bir tag başlığı olabilir. #5kuruşaİİBFdiplomasi bence bu dikkat çeker.
-
@2iki madem o kadar bilgili neden ben sitesinde hiç guyla alakalı bir haber çağrı görmedim ?
-
@duymhuyguy haklısın hocam sadece onların değil genel olarak tüm siteler bu duruma kayıtsız ben anlamıyorum bu insanları..
-
@fernando-reges eğer öyleyse belli ki seçime yakın zamanda vermek istiyolar bu yuzden bekletmis olabilirler
-
Şu içeriği iibfkadroistiyor tarzı tag çalışmalarına katılmayacağım artık.İsteyen kızsın umrumda değil,kendimiz çalıp oynuyoruz.Kimsenin ne iibfden haberi var, ne de dertlerinden.Ülkenin her anlamda kritik ve başının yoğun olduğu bir dönemde iibf nin yapısal problemlerinin gündeme alınıp çözüleceğini mi sanıyorsunuz? Eğer böyle düşünüyorsanız siz BİZ den habersizsiniz.Şu saatten sonra direkt Naci Ağbal'ın ve Maliye'nin somut olarak hedef alınmadığı kadro etkinlikleriyle uğraşmayacağım.Siz çöze durun bakalım milyonlarca iibflinin yapısal sorunlarını 24 hazirana kadar.Kimse yanlıs anlamasın sinirim bu etkinliklere katılanlara değil.Tamamen şu tag seçiminde bulunanlara ve sosyal medyada kendilerini hoca olarak tanıtıp,yalandan bizim sorunlarımızla dertleniyomus izlenimi yaratanlara.Gün iibf nin uzun vadede çözülebilecek sorunlarını gündeme getirme günü değil,somut olarak bakandan ve bakanlıktan kadro isteme günüdür.
-
@palamut kardeşim çok ucu açık yazmissin. Mesela senin somut olarak önerin nedir? Tamam madem bakanlıktan kadro isteyelim, bu soylemde kolay bı şey ama nasil olur senin fikrine göre? İnsanlar zaten bı şeyler yapmaya çalışıyor iyi kötü eyvallah yöntem kötü olabilir katilmayabilirsin lakin sen de deki daha net bı şekilde gelin su gün su saatte şunu yapalım diye. Yoksa her şey havada kalıyor.
-
@paretowilfredo hocam mhuy diye bir meslek vardı 2013 2014 2015 arka arkaya alım yaptı. genel bütçe ve özel bütçede birçok kurum var. yeni açılan üniversiteler var. bir defa hepsi 2-3 kişi alsa en azından 100 kişi eder ki ben 250 den az alım yapacağını sanmıyorum. tamam ilan gelmiyor da öldü mü bu meslek.
-
@james-buchanan mhuy yaşıyor dostum. Meslek mensubu dostlarimiz var hayattalar nefes aliyorlar. Anlasilmasi gereken konu şu dostum. Sorun Maliye Bakanligi'nin alim yapmamasi. Hicbir kadroya hem de. Bu nedenle mhuy da ayni kapsamda askida.
-
Arkadaşlar olası bir guy alımı olsa muhtemelen sınav temmuz veya ağustosta yapılacak. Ağustosta askere gitmeyi düşünüyorum neticede guy da yazılı ile mülakat arası en az 2-3 ay sürüyor gibi geçmişlere bakarak. Bu durumda tavsiyeniz ne olur? Birde Ağustos ta askere gideceklerin teslim tarihi kpss alan sınavı haftasına denk geliyor bu durumda ne yapılabilir? Sorun olurmu acemi birliğinde sınava gitmek
-
Askerlik subeyle konus kardesim 1 hfta tolere edilebilir belki.....ama ben askerligi aradan cikarmani tavsiye edeerim 60 gun kpss iyice asil yanina kisa kisa not götür benim arkadas guy yazili sinavini askerdeyken kazanmisti sinav için izin vermislerdi 2 gün
-
@alfredmarshall Mülakatın sıkıntı olur.İkinci sorun için sınava gir öyle git sadece geç çıkarsın.Usta neyse de acemi birliği sıkıntılı
-
@palamut Katılıyorum. Tag direkt olarak AgbalSesVer AGBALnerede gibi bakan beyin dikkatini çekecek şekilde olabilirdi.
-
Ekonomik savaş var ülkede Allah yardım etsin...
-
@paretowilfredo mhuy duy ve muy alımlarına yönelik ayrı bir konu açıp tartışma yapabiliriz. Hem bu konuyu da bölmemiş oluruz.
-
Tag ismi konusu bencede sıkıntı. Durumun daha rezil ve daha vahim bir durumda olduğunu belirten isimler kullanılmalı.
-
askerlik mi kaldı. yata yata yaptık.