2018 Guy Alımı
-
Arkadaşın biri hatırlattı. Bu senenin puanı sadece geçerli olacağı için önceki alıma göre puanlar düşer o zaman değil mi?
-
@veblenist sizce bu yaklaşım doğru mu?
-
Bakan bu hafta içi guy ile ilgili bişe demezse bitti bu iş hepimize geçmiş olsun hayal kurmaya gerek yok daha
-
@timuçin simdi de 81 tam 3000 ucurum var arada
-
@veblenist düşer düşmesine de sınav yok işte
-
@duymhuyguy 2016 da puanlar yüksekti . Bunu guy tercihlerinde de acı bir şekilde tecrübe ettik 2017 de biraz normale döndü onda da ilan gelmedi .
-
@veblenist 2000 lik bir alimda 71 leri coo rahat gorur
-
Bugün vergi dairesine gittim tanıdık bir abinin yanına alım var mı diye sordum. Bakan gitti dedi şuanda bir alım görünmüyor dedi.
-
Arkadaşlar 5 dk sonra twitterda bir iki twit atıp kendi işimize dönelim ama muhakkak bi iki twit bırakmak için twitterda olalım. Tugrul Koçer in profilindeyiz...
-
@asyasy Of hocam yapmayın ya kesinliği nedir bunun peki
-
@mathilda Bilmiyorum hocam kendisinin haberide olmayabilir iş merkezde bitiyor.
-
Arkadaşlar bı kaç tweet attıktan sonra aklımda bı fikir var onu söyleyeceğim bı yere ayrılmayın
-
@duymhuyguy biraz önce bir arkadaşım da dediki 74,5 puanım vardı sıralamam 14bindi dedi. Benim iyice kafam karıştı. Bir yerlerde yanlış var ama anlamadım.))
-
@veblenist hele bi ilan gelsinde o zaman dusunuruz onlari
-
@veblenist hocam 2016 için mi diyor bunu?
-
@mathilda hocam bakanın bile haberi yok şuan memurun bilme şansı var mı mantıken öyle demiş
-
Ankara'daki arkadaşlar artık ciddi ciddi paçaları sıvama zamanı geldi. Gelin toplanalım birlikte meclis önüne veya yetkililerin daire önlerine topluca gidelim. Pankart, protesto vs isteğinize kalmış en azından birlik olup topluca bı şeyler yapalım. Muhakkak bı yerlerden sesimiz duyulacaktir Hele birde su an tam zamanı seçim arefesi ne dersiniz?
-
Arkadaşlar bende birinden duydum duyduğumu aktarayim,merkezde çalışan bir vergi müfettişi ilanın seçimden önce geleceğini söyledi söylediklerine göre de hiç boş konuştuğu gorulmemis bu arkadaşın dedikleri. aynen aktardim size.
-
@veblenist, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@duymhuyguy biraz önce bir arkadaşım da dediki 74,5 puanım vardı sıralamam 14bindi dedi. Benim iyice kafam karıştı. Bir yerlerde yanlış var ama anlamadım.))
Benim 2016 P35 Puanım: 81,574 Sıralamam: 6966
-
@walrass06 memurun bilme sansi yok bence tahmin yurutuyor. Ah su gazeteye ilan verebilsek. Zaten Bulundugum şehre Tayyip Erdoğan gelirse alacam pankartimi gidecem miting yapilan alan küçük gormeme imkani sa yok.