2018 Guy Alımı
-
Onu bunu bilmemde bu ilan azlığı bizi rezil etti resmen dosta düşmana karşı.Millet acıyo halimize 3750 tl icin cekmedeğimiz çile kalmadı.
-
@hadinbahım hocam lisans mezunu olursan önlisansLa işin biter en yüksek neyse o geçerli
-
@walrass06 lisansı bitirdiğin an önlisansın önemi kalmıyor
-
@zenginmemur millet inanmıyor artık puan olduğuna felan heryere memur alıyorlar diyor herkes
-
@walrass06 bu sürecte kendini es dost akrabadan soyutlayan isi götüruyo.
-
@walrass06 zaten polis 4500 tl ile başliyo ya insan bazen deliriyo bu kadarda degersiz hissettirlimezki bir fakülte mezunu.Tamam anladık mesleğimiz yokda.Bir akademiyenle polis maaşı nasıl aynı olur
-
Yani arastirma görevlisinden bahsediyorum
-
@walrass06 lisans mezunu degil
-
@hadinbahım mezun değilse girer
-
@zenginmemur hocam burda konu polisin maaşı değilki polis isterse 7 bin alsın bence hakeder
-
Polis saatbaşı hesaplayınca az bile alıyor
-
@walrass06 hocam peki sence bu kadar ugrasa bak daha ilan yok ortada suan senin ise baslaman en iyi sartlarda 2019 agustos olcak ve 3750 maas burda ne oluyo?Hak etmekse seninde maasin en az polis kadar olcak olay bu
-
@walrass06 yani sen biz bn daha ilan bekliyoruz ama 10000 polis alımı daha var.
-
@hadinbahım Eğitim bilgilerinde lisans mezunu yazdığı için başvurunuz engellenecektir muhtemelen ama girseniz bile hüküm ifade etmez.Lisans mezunu ön lisans için açılan kadroya atanamıyor
-
@zenginmemur herşey öyle zorlaştı ki bi yerde adamı olmayana ben işin maaşında felan değilim ders çalışmamın tek amacı işim 8-5 olsun hafta sonu olmasın 3 bin liraya da çalışırım polisliği istemememizin nedeni çalışma koşulları gecesi yok gündüzü yok tatili yok tehlikeli meslek yani bunu göze alıp giren adama 7 bin de versinler bişe demem devletin sırtına sülük gibi yapışmış 4-5 bin alıp hiç birşey yapmayan memurlar da var bunlara dersin 657 ye düzenleme bundan şart
-
@fernando-reges mezun değil hocam. Hâlâ okuyor. Girmesi yeterli. Puanın şimdilik önemi yok. Seneye onlisanstan mezun olmak için çıkış alacak.
-
HaberTürk yayını sorular önceden belli bizden bahsetmeyebilir bundan dolayı üzülmeyin denemeye devam
-
@hadinbahım O zaman girebilir diye biliyorum.Üni'deki memur 3.sınıfa başladığında ön lisans olayı biter artık sadece lisansa girebilirsin demişti.
-
Bu hükumetten bize hayır yok anlaşılan
-
@köşeminderi Bence soruları öncede Cumhurbaşkanı hazırlıyor cevaplara bile elindeki kağıttan bakıyor.