2018 Guy Alımı
-
@oligopol gelsin artk ya
-
@zenginmemur Mhuy yds istemiyor dostum
-
@oligopol inşallah inşallah artık valla ya.
-
@fernando-reges hocam mhuy olduktan sonra uzmanlik icin istiyo.
-
@zenginmemur haklısın ama bunlar temel sebep olqmazlar bence. Genelde kurumlarda olur böyle sorunlar. Bence kurumun bir sorunu var herkes ne veya kim olduğunu biliyor..
-
@zenginmemur Hocam o kaçınılmaz zaten başvuru aşamasında olmasın yeter.Bir de istediği kadar sorun olsun başka bir bakan olsaydı o ilan gelmişti bence
-
-
@fernando-reges hocam bu hafta 250 kisilik mhuy 2000 guy ne güzel gider
-
Zaten anlamıyorum şu kadro ihdaslarıni alım yapmayacaklarsa niye cıkardilar
-
Kpss oncesi icin sinava girebilmemiz icin son 3 gun. Ne yapmaya calisiyor bu naci agbal. Secimden sonra ilan getirse ne isine yarayacak acaba
-
1000 dguy 1000 vmy her sey müsait.Sayın Bakanım ver şu ilanı.
-
@duymhuyguy bncede artık bu hafta son.45 gün sınavhazırliği oldugundan bu haftada gelmezse bos hafta sonuda kalmiyo.Bundan sonra istedigi kadar guy ilanı gelsin ne olcak ki.2018 devreye girerse avantajımız kayboluyo.
-
@zenginmemur sgk 1200 sgk denetmen kadro ihdasida kpss den 3 ay once gelmisti ama kadrolar kpss den sonra dağıtılmaya baslandi 3 sene arka arkaya 400 400 400. O yuzden onlardan umidimi kestim ancak guy gelse iyiydi. Bir de 26 mayista bakan yine kdv iadesinden felan bahsetti kanunu genisletmisler secimden sonra hemen gecireceklermis meclisten bunlada alakali biraz.
-
** memurlar .net bitmiştir. Öğretmenlerin piskolojik olarak etkilenip ders çalışamalarını haber yapmış. Ama biz artık iflas etmek üzere olanlara tenezzül etmiyor. Gerçekten yazık!!!**
-
@duymhuyguy yani dguy ilanı kesin mi
-
15 Ağustos'a kadar kpss açıklanmaz.Kpss açıklanana kadar sınav yapılabilir ama daha fazla zorlayamıyorum artık.Somut hiçbir şey yok
-
@zenginmemur 2018 icin kesin bence
-
@zenginmemur kpss sonrasi sinav yapacaklarsa gecen seneki vmy gibi 16 hazirana kadar vakit var ama ben boyle bir sey yapacaklarini dusunmuyorum.
-
@fernando-reges 1 Eylül de aciklanacak tarih belli.
-
Gel artik çok bekledik