2018 Guy Alımı
-
@Hamidiye bencede bugün sponsorlu etkinlik yapılmalı tag için para gönderelim bununla ilgilenen arkadaşlar kimlerdi
-
@crowell hocam sponsor bulma ihtimalimiz var haberdar ederiz para işine girişirsek
-
@crowell Etkinlik Ümraniye murat sponsorluğunda yapılacak akşam inşallah hocam
-
@Mahlaki Bununla ilgili kpss gruplarında paylaşım yapıp geç olmadan haberdar edelim milleti hocam kesin ise ? çok iyi haber
-
@mahlaki çok sevindim hocam
-
@manu1905 hocam o iş ile ilgileneceğim ben bir netleştirelim inşallah
-
bu arada hem ümraniye murattan hemde sponsor olmasını talep eden mehmet hayvadan Allah razı olsun
-
İnşallah olursa tagde direkt Veyis Ateş'in ismi olabilir. Dün öğretmenler yapmıştı.
-
+1 mail ve whatsapp
-
Arkadaşlar kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma olmuş etkinlikte sponsorluk kesin değil ... Çok özür dilerim herkesten
-
@mahlaki Çok sevindim ya Allah'ım şu mübarek günlerde yüzümüze bakarda şu ilan gelir hayırlısıyla
-
@crowell Arkadaşlar kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma olmuş etkinlikte sponsorluk kesin değil ... kesin gibi konuştum Çok özür dilerim herkesten
-
@mahlaki Sorun değil hocam saat gelmeden karar verilebilsin de..
-
para toplama işiyle kim ilgileniyirdu. sponsorlu etkinlik daha iyi olur. işi garantiye alalım.
-
ayrıca @paretowilfredo hocam tekrar bir bilgi almaya çalışacaktı. inşallah sevindirici haberler gelir.
-
Arkadaşlar Mehmet ile konuştum. Herkes # li tag istiyor dedim. Eğer mümkünse üstünü biz tamamlayalim ve # li tag satın alalım dedim. Eğer tamam derse, murat Ümraniye bize 200 TL verecek. Bizde aramızda toplayip bu hafta içi perşembe ve ya cuma # li tag satın alıp yine dün ki gibi etkinlik yapalım. Ne diyorsunuz ?
Parayı yine aynı hesaplardan toplayacağız duruma göre -
@oligopol perşembe yada çok geç değilmi ?
-
Bugün etkinlik yok mu yani
-
Bugün etkinlik olsa çok iyi olurdu ya
-
@Oligopol perşembe,Cuma çok geç hocam zaman daraldı bugünden başlansın para toplamaya yarın etkinliği yapalım