2018 Guy Alımı
-
@mahlaki sorun değil hocam
-
BUGÜN SAAT 21:30 DA ETKİNLİK VARDIR SN.CB HABER TÜRK TV'DE VEYİS ATEŞİN KONUĞU OLCAK VEYİS ATEŞE İİBF'LİLERİN İLAN SORUNUNU VE DİĞER SORUNLARIMIZI İLETMESİ İÇİN TWİT ATILCAKTIR. LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM
-
https://twitter.com/MesutAhlaki/status/1001121182924640257
Bu tweeti reetweyliyelim arkadaşlar duymayanları haberdar etmek adına -
@oligopol # olmasının ekstra bir avantajı var mı bilmediğim için soruyorum yoksa sadece tıklama kolaylığı mı var?
-
@james-buchanan hocam istese 1 saate de gelir geçen sene planlama yapmadan direk ilanı verdiler bu yüzden mülakatlar çok geç yapıldı işe başlamakta 7-8 ayı buldu plansızdı çünkü bu sene de artık böyle bişe olması lazım bakan alıma çıkalım diyecek hemen ilan gelcek zaman kalmadı çünkü
-
Veyis Ateş'e instagramdan dm atmayı da unutmayın.
-
Arkadaşlar murat Ümraniye bizlere sponsor olacak. Ancak verecekleri meblağ 200 ve ya zorlarsak 250 TL olacak.
Dün 420 TL ye yapıldı etkinlik. Ve tag aldığımız kişi sağolsun anlık gündemden düşmeleri engellemek için ekstradan fav ve Rt ile destek verdi. Yaklaşık 2.5 saat gündem de kalmayı sağladık. Hem de gündemin en yoğun olduğu vakitte. Ekstradan şansımiza tagin üstünde gezi ile ilgili bir tag vardı ve bizim tag da reis ibaresi bulunduğu için ayrıca dikkat çektik. Bu da bizim avantajimiza oldu.
Murat Ümraniye kurumunun vereceği meblaga ekstra para toplayarak en geç cuma gunu etkinlik yapacağız tekrar.
Para ne kadar erken toplanırsa o kadar erken etkinlik yaparız. Eğer bu gece bile toplanırsa, yarın hemen etkinlik yaparız.
Hesap numaralarını aşağıya bırakacağım yine aynı hesaplardan toplayacağız. Yalnız bu son aramızda para toplayarak yapılan etkinlik olacak. Çünkü bizlerin de ekonomik imkanları kısıtlı. Malum çoğumuz issiziz. Yine talep olursa etkinlik için toplarız lakin, şuan ki duruma göre bu son para toplamamiz olacak. -
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez. -
@tuketiciranti # li olması biraz daha pahalı oluyor ancak twitter kullanmayı bilmeyenler için kolaylık sağlıyor. Ayrıca Twitter da diğer kesimlerin de destek vermesine kolaylık sağlıyor. Gündem de daha uzun süre kalabiliyor. Etiket olduğu için direk dikkatleri çekiyor. Bu yüzden # li taglarin daha albenisi var.
-
@Antimülakat @paretowilfredo @aliveli @Agor güzel insanlar artık maddi olarak destek vaktinin geldğini düşünüyorum haksız mıyım
-
@guyan-gelmiş hocam özelden bir irtibata geçelim. Ne kadara ihtiyaç duyuluyor bu işlerde vs.
-
@oligopol 420 nasıl bir paradır ya bu tag'lere verilen paraya çok acıyorum. Yeri geliyor bir kitabı dahi alamıyoruz elimdekini çözeyim diyip azla yetinmeye çalışıyoruz. Ne diyeyim Allah versin karşılığını. Etkinlikleri organize eden arkadaşlara, aracı olanlara teşekkürler.
-
-
@oligopol hocam yöneticiler bu etkinliğin kalan ücretini öder onları sıkıştır
-
Maliyeden bn şahsen kendi içindeki sorunları çözmeden ilan beklemiyorum artık.
-
@zenginmemur nedir maliye nin kendi içindeki sorunları?
-
Gelir uzmanları 3600 ek gösterge icin bastiriyo.Kurumda huzursuzluk had safhadayken ilanın neden gelmedigi artık ortada.Yazık gercekten bir nesil kayboluyo Sayın Naci Ağbal gercekleri bilmiyo.Cumhurbaşkanımiz duysa bile seçimden dolayı ilgi alaka az olur diye düsunuyorum
-
memurlar net in haberi: ismet yılmaz sonuçları geciktirdiği için öğretmenler 2018 kpss ye çalışamıyor diyor. bu haberi yapana tekme tokat girişmek lazım.
-
@elisa yazayım en önce gelir uzman ve yardımcıları ek gösterge artısindan dolayı yani genel merkez tasra ayrimi kalksin diye Anayasa mahkemsine basvurdu.Mahkeme esastam karar vermek üzere.Kısaca Maliye idaresi mahkemelik.2.si Vergi müfettis yardımcilari elenen kisiler 5.6.promosyonda cogu kisi elenmis.Burokratik oligarşi devam ediyo.Mali hizmetler uzman yardimciligi ydsden 70 ister ama özluk cok zayıf.
-
Arkadaşlar burada yazılanları herkes görüyor yardımcı olmak isteyenler muhakkak dönüş yapıyorlar zaten.
Allah hepinizden razı olsun. Zamanında burada kötü bir duyumu paylaştığım için bana kizmistiniz. Ama görüyorsunuz ki ne yazık ki dediğime gün ve gün yaklaşıyoruz. O yüzden önümüzde ki bu haftayı iyi degerlendirmeliyiz. O ilanı kpss öncesi getireceğiz inşallah.