2018 Guy Alımı
-
arkadaşlar dayım hürriyet gazetesinde çalışıyor.kendisiyle konuştum.birazdan hürriyet binasına gidicem.bir fiyat alıcam.uygun olursa sizlere verebiliriz ilanı hürriyet gazetesine
-
@erhankestevur Çok etkili olur hocam umarım yardımcı olurlar bizlere. İyi haberini bekliyoruz.
-
Sağır mı oldunuz kör mü oldunuz be allah nasıl biliyorsa öyle yapsın .. insan artık dayanamıyor bu haksızlığa . Arkadaşlar yürüyüş yapalım toplanalım . Bağıralım çağıralım . Ağlamayana m.m. Verilmeyen bir dönemdeyiz . Gerçekten yazıklar olsun. İstanbul’da olanlar Kadıköy’de Ankara’da olanlar Kızılay’da aynı gün ve saatte yürüyüş yapalım arkadaşlar . Ne dersiniz ?
-
@walrass06 doğrudur hocam. Eee o halde ne diyoruz . Ben toplamaya çalışalım derim. Belki sponsor bile buluruz bu süreçte. Yetkili arkadaşlar yada gören arkadaşlar ne diyorsunuz ?
-
Biz sadece hakkımız olanı isteyeceğiz.. hakkımızdan fazlasında gözümüz yok ki . Bize yazık günah valla ya
-
@erhankestevur valla bu mesaja bile mutlu oldum
-
-
Trabzonda olduğu kesin bilgi mi ?
-
@gannicus kesin bilgi sabah il başkani havaalanında karşilamiş twit atmiş
-
@altaybozkırlı kardeş Trabzonda olduğu bilgisine nereden ulaştın , ve belirli bir programı var mı Trabzonda
-
Para kaç olursa olsun hemen vermemiz lazım artık ilanı dershane hocaları da yardım eder zaten Facebook grubunda çok hoca var geçen sene onlar vermişti çoğunu artı olarak Yüksel Bilgili- Arda Hakan-Kutluay Kararlı -Ferhat Yıldız-Alican Dovletov-Adem Kılıç-Tufan Samet bunlardan isteriz bi zahmet yardım etsinler gazete ilanı kpss öncesi sınavı sağlamasa da en azından ilanı getirir kpss sonrası da sınav olur puanlar yanmaz
-
@gannicus hocam haydar revi twit atmiş bende ordan gördüm. Programini bilmiyorum ama illaki bi salonda konuşmasi vardir . İl başkanliğindan öğrenilebilir programi . Trabzondamisin
-
@erhankestevur hocam sen durumu öğren bi ona göre hemen organize etmeye çalışalım.
-
@altaybozkırlı orada bir tanıdık vardı , eğer il baakanligindaysa Naci Ağbal ve ulaşıp soru sormayı kabul ederse haber veririm
-
Arkadaşlar ilan gelsinde sınav KPSS sonrası olsun o önemli değil . Yeter ki mevcut sıralamamızı koruyabilelim . Sadece 2017 KPSS puan alanlar sınava girsin değil mi amacımız. Parayı toplayalım burda bir sürü insan var hepimiz elimizden geleni yaparız.
-
@gannicus geçen yıl çorumda bi arkadaş çok net sormuştu soruyu 2000 guy alicaz demişti bakan . O kız şu an guy
-
https://twitter.com/revihaydar/status/1001357458684694528
Ak parti trabzon il başkanı hesabı. Tweetleri altında yorum yok ben attım 1 tweet sizde durumumuzu yansıtın bugün Naci beyle beraberlermiş belki bir şey çıkar bir umut deniyelim. -
Bütün hocalardan da yardım isteriz . Sonuçta bu insanlarda bizim sayemizde ekmek yiyorlar . Süreç tukandıkça onlarda bu durumdan etkileniyorlar . Bize yardım edeceklerini düşünüyorum.
-
Para 10 binde olsa bi gecede toplanır
-
Hocam illa ulusal bir gazete olmak zorunda mı ankara da yerel bir gazeteye versek ya da ulusal gazetelerin ankara eklerine verelim ? Daha makul bir fiyat olur bence