2018 Guy Alımı
-
+1 benden de.
-
3 mail + 1 de siteden mesaj
-
+2 mesajda benden
-
Bu şekilde ben de gönderdim
'Efendim bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın katılacağı programda sormamızı istediğiniz sorular başlığı altında yazmak istedim iletirseniz çok minnettar olacağız nitekim sesimizi duyan başka bir mecra yok bizi anlasa anlasa sadece Cumhurbaşkanımız anlar. İİBF Mezunları olarak Maliye Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek ümidiyle Kpss Alan grubuna aylarca senelerce hazırlanıp yeterli puanı almış kişiler olarak başta 14-15 aydır alım yapmayan ve senede 2000-3000 kişilik alımlarla istihdamımıza önemli katkısı olan Gelir Uzman Yardımcılığı kadrosu olmak üzere ve diğer 33 ay - 24 ay ihtiyaç olmasına rağmen ilan gelmemiş diğer çeşitli kadrolar için Sayın Maliye Bakanımıza değisik platformlarda sesimizi duyurmaya çalışarak 6-7 aydır en azından ilanın gelip gelmemesi ile alakalı bir açıklama beklemekteyiz. Geçen sene Mayıs ayında 2017 kpss puanlarını aldık ancak 2018 kpss geldi hala ne bir ilan geldi ne de en azından alınıp alınmayacağına dair bir açıklama geldi. Bizlerin bu önemli süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızdan nacizane isteğimiz Maliye Bakanımıza 2018 Kpss öncesi 2017 de puan almış kişilere yönelik bir alımlar olacak mı olacaksa kaç kişilik olacak ilanlar ne zaman gelecek şeklinde bizleri bilgilendirmesini söylemesidir. Ayrıca bu son aylarda 10.000 -15.000- 5.000 kişilik alımlara çıkan çeşitli bakanlıklar oldu sadece Maliye Bakanlığı hiç alıma çıkmadı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Siz değerli yöneticilere, herkese saygılarımızı sunuyor kolaylıklar diliyoruz.' -
Facebookta bir arkadaş yarın Sn. CB'nin Tekidağ mitingine kendisiyle gelebilecek kişiler var mı diye sormuş. Yapılabilirse pankart açalım diyor. Orada olan arkadaşlar varsa bilgilerine..
-
@hamidiye yazdım
-
tekirdağlı arkadaşlar gitsinler valla şehirlerinize gelen vekiller olursa onlara da gidin. Bu arada habertürke bende yazdım.
-
benden de +2
-
@tuketiciranti Normalde mitingin yapılacağı Çorlu'da yaşıyorum ama ders çalışmak için kaç aydır İzmir'deyim. Keşke orada olsaydım dedim bende ilk görünce.
-
+1 gönderdim
-
@duryy Ben de gönderdim mesaj. Mesaj yolladığımızı twitterdan da duyurabilir misiniz benim takipçi sayım az pek gören olmaz.
-
@tuketiciranti paylaştım hocam
-
Haydi arkadaşlar mesaj etkinliğinde bastıralım biraz daha,saatler kaldı programa. Eğer o soruyu sordurabilirsek şu seçim öncesi o ilan kesinlikle gelecek. Kısacası açık bir soru = ilan
Biraz daha,biraz daha gayret. -
Gönderildi +1
-
maliye bakanı istese 2 hafta içinde ilan gelir ama nerde...
-
@hamidiye atmamız gereken esas maili verebilir misiniz ?
-
https://twitter.com/veyisates/status/1000353943833272320
https://twitter.com/HaberturkTV/status/1001032832901353473arkadaşlar bu twitlerin altına yüklenin ciddi bir mesaj sayısı var ama dahada artsın
-
Bu aksam tag açmamız önemli. Paramız buna yeter mi. Yetmiyorsa güç birliği yapıp elimzden geldiğince hesaba atalım. Kumbaranin durumu nedir su anda ?
-
@thorstein-veblen
Sitedeki iletişim için mesaj linki
http://www.haberturk.com/tv/iletisimBunlarda şahsi mailler
GENEL MÜDÜR
izleyicitemsilcisi@haberturk.tvSORUMLU MÜDÜR
kenancelik@haberturk.comHazırladığımız mesajları kopyalayıp buradan da atalım. Bunlar habertürk te en etkili insanları. Soralım dediklerinde bitiren kişiler. Öğretmenlerin buradan saldırmaları çok zor. Bu kanallardan sadece biz girelim arkadaşlar.
Tel: 0 (212) 313 60 00 buda genel merkezin numarası orayadi da arayalım ne olacak ki sanki ne kaybederiz.
Çok az kaldı. Artik bir cok kanaldan sesimizi yükseltmemiz gerekiyor. Lütfen ama lütfen bunu es geçmeyin. Geleceğimizin için ...
-
@hamidiye bence de bugün yine saat 10 da başlatılan etkinlik önemli olabilir saat 11 de program başlıyo