2018 Guy Alımı
-
ilhan kılıç hoca da deneme telif ücretini yollayacaktı yine bir hatırlatalım kendisini facebook twitterda takip eden arkadaşlar. ve diğer hocalara da atalım hocaların katkısı da çok önemli
-
Arkadaşlar merhaba aklıma birşey takıldı şeytan durtuyor gerçekten bazen 2017 kpss puanı 2 yıl mi geçerli
-
@fatoss21, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar merhaba aklıma birşey takıldı şeytan durtuyor gerçekten bazen 2017 kpss puanı 2 yıl mi geçerli
inşallah 2'dir.
-
Tüm KPSSler 2 yıl geçerli. (2016 a grubu hariç)
-
Al iste saglik bakanligi da 18000 personel aliomus bi bize yok be
-
Ben hala açılmamasına ihtimal vermiyorum. O ilan KPSS’den önce gelecek.
-
@mzeytci Daha 1 ay oldu alalı 66,7 ile kapattı.Şimdi 62-63'leri görürler.Elbette her sektör kendi hakkını arasın,karşılığını fazlasıyla alsın zaten bu hastanelere sağlıkçı şart ama biz neden böyle muamele görüyoruz?
Bazı arkadaşlar geçen sene CB talimatıyla ilan geldiğine inanıyordu.Ben şimdi tam ikna oldum.Yoksa Guy'da diğerleri gibi 2015'ten beri alıma çıkmazmış. -
-
Bu alım illa yapılacak. Ya yapılacak ya yapılacak! Şimdi bakın 2014 aralıkta yazılı sınav 2015 şubat ayında sözlü sınav yapıldı. Göreve başlamalar mayıs-haziran aylarında oldu. O dönem başlayan guylar yeterlik sürecini bitirdi sayılır, eylül-ekim gibi zannedersem uzmanlık sınavına girecekler. Uzmanlığı almaları demek minumum 1500 kişilik guy ihtiyacı demekki bence bu sayı 5000 den aşağı değil.
İlan bir an önce gelmeli -
valla guy iibf mezunları için girebilmesi en kolay ( yds yok sınav test ve kolay) ve a kadro memurluk olarak güzel bir iş.umarım 5000 alım gelirde hepiniz girersiniz
-
Arkadaşlar dershane hocaları destek vermedi mi daha gazeteye ilan etkinliğine ? Biraz sıkıştıralım bari bugün destek olsunlar
-
@rootofallevil Guylar uzman olunca iş tanımı, yaptığı iş mi değişiyor? İhtiyaç olacak yazmışsınız da bilmediğimden soruyorum.
-
@deepblue guy musunuz hocam?
-
KISA SÜREDE 3BİN TL TOPLANMIŞ BÖYLE GİDERSE YAKIN ZAMANDA GAZETE İLANINI VERİRİZ
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez.AKBANK
Şube no: 0066
Hesap no: 0358982
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR570004600066888000358982 -
İnşallah bu çabaların hiç biri karşılıksız kalmaz allah yar ve yardımcımız olsun
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Sayın adminler bu adam büyük ihtimalle etiketlediği hesabın sahibi provoke ederek birliği bozmaya kendine pay çıkarmaya çalışıyo aman dikkat edin @pareto_wilfredo @Antimülakat
-
Merhaba dostlar, başta @Duryy kardeşim olmak üzere hepinizin emeğine sağlık. Böyle birlik halinde görmek sizleri beni çok mutlu etti. Biz de gerek kurumsal olarak destek vermeye çalıştık zannediyorum arkadaşlar halletti o kısmı. Ben de özel olarak destek olacağım @Duryy kardeşim bana özelden ulaşırsan bi bakalım bu duruma da.
Ek olarak başka elimizden gelen şeyleri yapmaya çalışacağız. İnşallah güzel neticelenir bu çaba.
-
@mk-ank Hallediyoruz dostum bayraklamanı ve şikayetini. Şu anda bu birliği sataşmalarla kimsenin bozmasına izin vermeyiz ki bence de şüphende haklısın.