2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar milletvekili ile görüştüm. Hatta kpss sonucumu götürdüm sinav tarihini (mayıs 2017) ve puanlarımı gösterdim o bile 1 yıldır alım olmamasına şaşırdı
-
@i̇lanbekleyenbiri Mv kimdi acaba hangi partiden
-
@maesteo Mevcut hükümetten 1. Sıra mv adayı
-
@i̇lanbekleyenbiri iyi iyi inşallah dile gerirr
-
@köşeminderi hocam onların başı kalabalık bizi görmüyorlar ama yinede deneriz suan ebnce desteciden iyi hedef yok hem önemli bir yerde hemde twitlerine yorum yapan yok
-
İnşallah unutmaz ya onbinlerce iibfli ilan bekliyor dedim tek ben değilim.
-
EVET ARKADAŞLAR VERDİĞİM EMEKLERİN KARŞILIĞINI ALMAK İÇİN PAMUK ELLER CEBE..
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez. -
Arkadaşlar 10 20 ne verebiliyorsak verelim. Damlaya damlaya göl olur.
-
Facebookta şunu gördüm;
Gençler yarın iyi partinin kongresi varmış ankarada bi abi ile konuşun ankara 1.bölge 2. Sıra adayı halil ibrahim oral direk iletişime gecilebilirmiş mesenjerden yarın ki mitingde konuşmaya bile ekleyebilirler etkili olur dedi yüzyüze görüşemedim facede ekleyop derdimizi mesaj halinde atarsak duyarsız kalmazmış. Lütfen deneyelim.
-
-
@duryy Kardeşim bundan daha iyisi olamazdı. ELLERINE SAĞLIK.
-
Facebook da ki muhabbeti gördünüz mü , bir arkadaş bugün Cumhurbaskani'nin Naci Agbal'i aradığını söylemişti onunla alakalı olabilir o arama
-
@gannicus link atar mısın
-
@hamidiye eyvallah kardeşim
-
@2iki Tuğrul Koçer da paylaşmış
https://www.facebook.com/groups/KPSSSA/permalink/1810799419009735/
-
@gannicus Tuğrul Koçer de paylaşmış derken , doğru diyorlar manasında değil
-
Arkadaşlar çok güzel gidiyor, bir anda organize olundu. Ümitsizlik hak getire, şu an olmasın yani... Birlik umut veriyor. Teşekkürler organize eden herkese. Biz de Twitterdan elimizden geleni yapıyoruz. Bireysel gönderilerimi ise haftaici yapacağım inşallah. Burada en önemli görev ufakta olsa para göndermek dışında bu faaliyeti yaymak ve maddi yönü kuvvetli kişilerden yüksek destek almak. O yüzden yaymaya devem edelim.
-
-
“Sadece güneşli günlerde yürürsen hedefe ulaşamazsin “
-
@altaybozkırlı bize artık güneşli günler lazım