2018 Guy Alımı
-
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Hazırlanan ortak metin!
Sayın Cumhurbaşkanım,
21,28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılmış olan KPSS-A sınavının üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen,sınava giren adaylar almış oldukları puanları henüz kullanamadı.
Yaklaşık 20 bin genç ve işsiz olan bu adaylar,1 yıldır kurumların ilanlarını beklemekteler. Başta Maliye Bakanlığı olmak üzere,bir çok bakanlıktan ilan bekleyen bu gençler artık umutsuzluğa kapılmakta.
Özellikle maliye bakanlığı bundan önce ki senelerde her yıl en az bir kez gelir uzman yardımcılığı ilanına çıkarken, 14 aydır herhangi bir ilana çıkmamıştır.
1 yılını sınava hazırlanarak,1 yılını da ilan bekleyerek geçiren işsiz 20 bin genç,sizlerden bir kaç istekte bulunmakta.
Maliye bakanlığının 2018 KPSS sınavı öncesi;
-Gelir uzman yardımcılığı,
-Daha önce ihdas edilen Devlet gelir uzman yardımcılığı
-Maliye uzman yardımcılığı
-Defterdarlık uzman yardımcılığı
ilanlarına çıkmasını istemektedir.
Ailelerimiz ve bizler, bu sancılı sürecin son bulmasını ve sesimize ses olmanızı sizlerden istemekteyiz. -
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kent Park'ta sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla sahur programına katılacak, Demirözü ve Gökçedere bölgelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak.
(Bayburt/01.00/10.30/12.00)
-
@duryy hocam ilk hazırlanan metnin ikna ediciliği daha iyiydi.
-
@duymhuyguy bende öyle düşünüyorum
-
@mahlaki Desticinin partisine vekillik vermediler, etkinliği yok. En iyisi muhalefet liderlerine yazmak.
-
İsmail Küçükkaya çalar saatte gelir uzman yardımcılarının 3600 ek gösterge istediklerini söyledi . Acaba diyorum bizde mi yazsak ona.
-
Bugün Habertürk’teki CB yayının moderotörlüğünü Didem Arslan yapacakmış. Tweetin altına yorum yapalım arkadaşlar 30 kişi anca yorum yapmış . Kullanıcı adı @arslandidem . Muhalefetin adımızı anmasını istiyorduk bir çözüm olabilir.
-
@duryy hocam ellerine sağlik cok güzel olmus.Ancak vmy isteğini göremedim.Bilincli bırakidi?
-
ÖNEMLİ ÖNEMLİ . Dün anaa muhalefet il gençlik başkanı olan bir abiye mesaj atmıştım bizim durumumuz ile ilgili. Bu sabah bana resim attı. Mesajımı direk kopyalamış ve İnce'ye yollamış whatsap tan ve göründü simgesi vardı mesajı okudu yani. İnşallah en kısa zamanda sesimizi duyar .
-
@hamidiye hadi bakalım inşallah .
-
@grundig Ben yorum yazdım ama bizden kimseyi göremedim.
-
Arladaslar çevremizdeki kisilerdende rica etsek 10 20 onlarda gonderse 2 gun icinde parayi biriktirsek gazete ilanininda aksami twitter etkinligi yapariz 40 50 bin lik bir katilimda olursa insallah haftaya ilan gelir
-
@tuketiciranti ya mesajımı okumadı arkadaşlar ya da yazmak istemiyorlar bilemiyorum hocam. Her mecrada sesimizi duyurmamız gerekiyor bunun siyasi görüşle alakalı olmaması gerektiğini düşünüyorum amaçlar ortak , herkes guy ilanı gelsin diye uğraşıyor.
-
Cimere yazıyoruz demi bugün arkadaşlar
-
Grupta gördüm bi kişi hoca mı bilmiyorum yanlış telaffuz etmeyeyim Türkiye Gazetesinde çeyrek sayfa makale yayınlatacakmış Bakanlığın bunu görmeme ihtimali sıfır demiş..hadi inşallah
-
@crowell link paylaşabilir misiniz
-
Maliye bakanlığına alım olmadığından alayının haberi var. Almak istemiyorlar. Binali Yıldırım veya rte te yüklenmemiz lazım.
Bu iş Bayburt ta Naci ağbal sokakta gezerken veya Binali Yıldırım Bayburt mitinginde çözülecek gibime geliyor. -
Haber kanallarına da yüklensek hergün Bi kanal şeklinde faydası olabilir belki Bi arkadas haber kanalları whatsapp nolarını paylaşmıştı.
-
@zenginmemur Hocam metin sadece Cimer için. Hazırlayan arkadaş zaten vmy hazırlığı var ve 1000 karakter sınırı olduğu için yazmamış.