2018 Guy Alımı
-
Şu saçmalığa bak 2 gün doğru dürüst gündemde değildik diye ilân geç gelirmiş. Bugün yaptık sonra yapmayınca yine mi kpss den sonra gelecek. Kaderimiz bikac kişinin elinde yazıklar olsun
-
Bakan ile danışman zıt düşmüş
Bakan>danışman öyleyse ilan yakın
-
Prosedür 3ay surecekse biz bosuna uğraşıyoruz o zaman boyle birsey olamaz ya 2018 kpss puanlarinizla alicaz beklemeyin deseymis bari
-
@paretowilfredo hocam şu duruma bi el atsanız çok iyi olur. O gece o kadar duyum geldi gelecek denilen ilan sadece alıma karar vermeye niyetlenme aşaması mıydı?
-
@kuznets_12 Birgün etkinlik yapmadık diye ilan geri mi gitti ? Bu nasıl saçma bir açıklama !ağır konuşacam zor tutuyorum kendimi
-
Bos boş konusmuyorlar uğrasiyirlar diye boş konusuyorlar olmuyor gecen sene de gelme sebebi secim ve bu etkinlikler oldu sen twit atiyorsan allah razi olsun atmıyorsan da atanlara mani olma biz zaten full calisiyiruz koru korune calisiyirz ama twit atmak calismaya engel degil olamaz
-
ben 4 senedir atıyorum tivit meraklanma,4 gün önce herşey hazır diyen adam bugün milletin canını sıkıyor.Çalışmaya engel olan tivit atılması değil böyle zırvalıkların paylaşılması.
-
Arkadaşlar bir sakin olun . Burada birbirimizi yiyince ilan gelmeyecek . Etkinliklere devam edeceğiz ve o ilan gelecek . Pes etmek yok , morel bozmakta .
-
@issizmezun bu lafın bana ise @faniadam6 ve @CengizYksekkay1 hesaplarına bak bir kim katılıyormuş , ama bu saçmalık guy 3 ay hazırlanacakmış filan
-
Alti üstü haftasonu etkinlik olmadi . Sadece dün 2 saat gündemde kaldiği için mi geç geliyor ilan suç neden bizde .
-
@istatistikçik o zaman sakin olmayi deneyebilir herkes herkesin amaci gozle gorulur ilan metni baska birsey degil
-
@issizmezun herife bu kurgunun saçma olduğunu söyledik ağzına geleni saydı bi bekleyen kendisiymiş gibi.
-
@issizmezun Sende seçerek kullan kelimelerini sadece sen değilsin katılan
-
@maesteo sana degil kimseye degil ama her kurumdan ses gelip bu kurumdan ses gelmemesinin herkeste yarattigi bir endise var hepsi bu
-
Neyse buraya girip sayfa ilerleyince heycanlanan arkadaşlar var daha fazla sayfa kirletmenin anlamı yok.Tartışma benim açımdan kapanmıştır kolay gelsin herkese,isteyen inansın arkadaşa otursun ağlasın.
-
@meç kardeşim dguy la vmy ilanı öncesinde de Danışman ilan falan yok diyordu. Ama baskılarımıza dayanamadılar . twitter şu seçim öncesi siyasilerin 10binleri 100binleri yoklayabilcekleri en önemli sosyal medya aracı .Bugün yine bir baskı kurabilirsek gelmesi için zorlaya biliriz.Allah şahit konuşmalar yukarı da bahsettiğim hatlarda geçti . Danışman böyle dedi diye gelmeyecek değil gelcek dedi diye gelirde değil dpb de görmeden herşey boş ama şu kaç gündür çabaladığımız süreçte gördüğümüz bir şey varki baskı kurmamız şart. Ben sadece bilgilendirmek için birazda stem etmek için yazdım .Belki geç kaldık belki hala şansımzı var ama bildiğim bişey var ben ve arkadaşlarım elimden geleni yaptık
-
Ben dün tam da bunu yazdım, birileri gelip moral bozuyor, pozitif olmak yerine negatif enerji yayıyor ortama. Arkadaşlar rica ediyorum pozitif kalın ve etkinliğe odaklanın, 40 dakika kaldı ve tek tek değil herkese rica ediyorum tartışmayı burada bitirin, sakinleşin ve 40 dakika sonrası için hazırlık yapın. Hepinize saygılar.
-
Gecikecegini duymak en azından şu an moral bozmasın arkadaşlar. Bu akşam iyi bir fırsat en erken surede gelmesi gerektigi uzerinde durarak surece hizlandirmalarini saglayalim. Kimsenin küsmeye hakkı yok istiyorsak almak icin ugrasacagiz!
-
Ya arkadaşlar pareto demedi mi ilan icin hersey hazir sadece izin konusu kaldi diye ee bakanda talimat vermis hizlanmak icin daha ne olacak zaten talepler aylar öncesinde toplanmisti
-
@mahlaki çabalarınıza sadece teşekkür ederiz kötü söz söylemeyiz ancak 3 gün önce burada bayram havası vardı hatta paretoda meşaleleri yakın demedi mi? Bu nedemek ilan çok kısa sürede gelecek demek. Madem kesin değildi neden bu cümleler kuruldu ben ona kızıyorum.