2018 Guy Alımı
-
beyler tamam bir şeyler yaptıysak bakanın ağzından guy sözünü çıkardıysak yine hepberaber çıkardık evet amacımız seçimden önce gelmesi bunun için uğraşıyoruz zaten yine etkinliğimiz var yine elimizden geleni yapalım moralinizi bozmayın 2 hafta öncesine göre daha iyi durumdayız her halükarda unutmayın arkadaşlar
-
O degilde biz vmy dguy baskisini nasil yaptikta o ilan pat diye geldi habersizce.. Hemde büyük puntolarla en cok guy talep ediyorken.. Istiyorlarsa aliyorlar bu kadar basit.. Prosedür tarzi burokratik laflara karnimiz tok
-
Arkadaşlar danışman başından savmak için yazmış olabilir..dün john nash twiterde bizzat bakanla konuşmus yaa 1000-2000 arası alım yapıcaz diye seçime kadar ilan gelecektir sadece twitter da gündem olarak tarihi öne alabiliriz lütfen katılın
-
Madem bizim çabalarimizla geldi ilanlar çabalarimiz guy üzerineydi niye dguy ve vmy geldi oda ilginç
-
@mahlaki o zamn bu iş bıraz cocuk oyuncagına döndü..twitte rekor kırdıgımz zaman ilan yarın gelcekmıs gıbı bayram havası oldu..twitterda gündem olamaynca iş ilan gelmeyecek havasına döndü..o kadar verilen ilanda hemen 1.5 snr sınav yapıylıyoda guy mu yapılmıcak sanki dalga geçiyorlar bizimle.sadece olan bunca verilen emeklere oldu başka bişey değill
-
kardeşim duyumun doğasıda bu var millet o gün sevinçle yusuf tekini dinlemedi sonrasıan da yazdı anlattı durumu bakın tarih belli değil sayı belli değil diye. pareto üstatda o gün ihtimal bıraktı doğal olarak . herkes olmayacağına dair ihtimal bırakıyor . Dguyu geceden haber aldık ağzımızı açamadık öncesinde ilan yok hazırlık yok denildi sabah ilan gelecek deniliyor diye.Ben durumu aktardım dünün stemini yaptım dünde bazı cümlelerle uyardım arkadaşları şuan bilemem bakarsın şimdi bile ilan gelir. Biz söyleneni aktarıyoruz aynı yolun yolcuyuz DPB de görmeden bizde inanamıyoruz.
-
O mutlu cuma gününden sonra tekrar duyum alan oldu mu peki hevesimiz kursağımızda kalmaz inşallah
-
Merhaba dostlar. Öncelikle henüz bilgi alamadigim ile soze baslayayim. Haber geldigi zaman da paylasacagimi yineleyeyim.
Ilan konusuna gelirsek. Mevcut gelismeden evvel size aktardigim bilgi suydu, ilana dair her sey hazir izin icin de yollanmis. Bunun ardindan da bu Bakan olayi gerceklesti. Bakandan gelen mesajlari gordum ve bunun uzerine durumun ciddi oldugunu ve ilanin yakin oldugunu soyledim.
Sunu soyleyeyim, talepleri yaklasik 2 aydir toplanan ve KPSS oncesine yetistirilmeye calisilan bir ilan soz konusu. Benim bunu isittigim kisi ise ciddi bir yetkili. Bu noktada Sayın danismanin prosedurler 3 ay aliyor sozunun benim nezdimde hicbir anlami yok. O ilan istenirse 1 haftada verilir acik ve net.
Organizasyonu yapan arkadaslarin durumu mesajlara dayanarak duyurmasina kizmayin cunku bundan daha net duyum haber olamaz, olamazdi da. Bu noktada ellerinden geleni yapip iletisimi sagladilar ve bizlere bu haberi getirdiler.
Ancak her asamada da vurguladilar etkinliklerden vazgecmeyelim ilan hala gelmedi. Dogru da soylediler. Etkinlik zayifladi diye ilan danismanin bugun soyledigi noktaya gelmis degil cunku dedigim gibi danismanin dedigi seyin bence bir anlami yok bu noktada. Istenirse sureclerin nasil hizli yurutuldugunu biliyoruz hepimiz, defalarca sahit olduk buna.Ancak sunu vurguladim o aksam, bu asamaya gelinmesinde etkinliklerin cok buyuk onem ve etkisi var. Yoksa bakan dikkatini celbetmek kolay degildir. Bu anlamda daha da guclu bu ilana sarilmanin zamanidir. O ilan gelecek yine soyluyorum bunu kimse sizden alikoyamaz bu asamadan sonra. Sayin Bakanin beyani ortada. Surecin geldigi yer ortada. Ilaana dair hazirliklar ortada. Geriye ilani almak kaliyor. Is su anda %90'lık safhada. %10'u icin de bastirmaya devam edecegiz dostlar.
Artik buradan donus yok.
-
@pareto_wilfredo haber bekliyoruz başkan
-
@altaybozkırlı, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Madem bizim çabalarimizla geldi ilanlar çabalarimiz guy üzerineydi niye dguy ve vmy geldi oda ilginç
Ayni düşüncedeyim.. Vmy dguy cabayla gelmedi istediler ilani verdiler GUY da o kadar cabaya ragmen gelmiyor sadece bakana bagli hersey..
-
@esrarengiz dün 9000 bin civari twit atildi 2 saat gündemde kalindi . Geçen hafta çok etkinlikler çok iyiydi. Gazete ilani , köşe yazisi , köşe yazarlarinin twitterda desteği , mektuplar , telefonlar.. daha ne yapalim suçlu neden biziz ? Ortada bir suçlu varsa bu kadar çabaya rağmen hala ilan vermeyen yetkililerdir .
-
@fatihmavcu bisey diycem hala nasil ilan kesin gelecek diyebiliyorsunuz
-
@mahlaki size bi lafım yok ki burdaki herkes elınden geleni yapmaya calısıyor zaten bıraz umutlanıyorsak bile bize verdıgınz güzel haberlerden..bnm dediğim duyum alınan kişilerin sürekli farklı seyler söylemesi o yüzden neye inanalım napalım bizde şaşırdık
-
arkadaşlar bu arada @İSTATİSTİKÇİK kardeşimle biz helalleştik yanlış anlamışız birbirimizi ortamı da gerdik kusura bakmayın
-
@Mahlaki kardeşimle helalleştik bir yanlış anlaşılma olmuş dalga geçtiğimi düşünmüş problem çözüldü
-
@paretowilfredo inşallah başkan inşallah gram umudumuz kalmadı ama yinede Allah büyük
-
Arkadaşlar silkelenin ve kendinize gelin o ilanı bu aşamaya kadar getiren bizleriz. Artık bu aşamadan sonrada en kısa sürede yine getirecek olanlar bizleriz yapacağımız baskı çok önemli daha önce baskı kurunca neler olabileceğini gördük. Lütfen iftar önce saat 19da etkinliğe katılalım.
-
Ortam sakin rahat rahat 4.- 5. Sıralari görebiliriz .
-
@maliyeciniss Umutsuz olmaz dostum ve bu süreçte geçen yıla kıyasla çok daha umutlu bir konumdayız. Ya hu Bakana ulaşılmış ona bu meramımız iletilmiş yanıt alınmış. Bundan büyük umut mu olur? Burdan dönüş mü olur?
Sakın ha düşmesin süngünüz dostlar. Bu duruma gelmeyi 15 ay bekledik. Artik var gucumuzle mucadele edecegiz ilan için. Laf ağızdan bir kere çikar.
Mütevekkil olun. Inşallah yakacagiz meşaleyi hep birlikte.
-
@paretowilfredo inşallah