2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid maliye veya herhangi bi kurum diye bişi belirtmedi ben bir ara izlemiştim. mülakatları kaldıracağız dedi. moderatör hepsi mi diye sordu?
küçük es verdikten sonra %90’ını dedi. -
@gannicus twitterda bi arkadaş. kırşehir’de iftar yemeğinde sormuş.
-
Bugünlerde gelir insallah. Guyda gelirse muhteşem üçlü olur.
-
Cuma günü yasadigimiz heyecandan eser kalmadi cumartesine ilan bekliyorduk şimdi pazartesinden umidimiz bile yok..
-
Seçimden sonraya bırakmak büyük risk olur hele birde seçimi iktidar kaybederse o kaosta ilan Milan güne gider. Secimden önce bu ilanı bi şekilde kotarmaliyiz. Hatta mümkünse bu hafta.
-
@2iki ben kaldırmayı düşünmediği %10 u merak ettim şimdi acaba hangi meslek grubu
-
@ronay92, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Seçimden sonraya bırakmak büyük risk olur hele birde seçimi iktidar kaybederse o kaosta ilan Milan güne gider. Secimden önce bu ilanı bi şekilde kotarmaliyiz. Hatta mümkünse bu hafta.
Kesinlikle katiliyorum bu hafta tag almaya devam etmeliyiz o ilan gelmeden bizden kurtulamazlar
-
Yarın ciddi bı etkinlikle özellikle bakanı etiketleyerek mesela #Agbaldanbayramoncesi3000binGuymujdesi gibi bı tagla ilk 3te sabitlenirsek çok çok iyi olur
-
@hamzaömerhalid bence kendisi de bilmiyor. mülakat gereken bir yer olabilir diye düşündü o an ve öyle cevapladı bana göre.
-
bakan dillendirdiyse ilan hazır bence sayı vermek istemedi büyük ihtimal, ağızdan 2000 çıktıysa o sayı gelecektir. ama bu hafta ilanın gelmesi zor gibi. bir de guy u almış gibi sgk ya yönelmeyelim önce şu işi bi halledelim, etkinliklerde hedeften şaşmayıp tek bir noktaya yoğunlaşalım. seçimden sornraya kalmamak önemli seçimden sonra çarşı karışacak gibi
-
Bakanlar Kurulu salı günü oluyor herhalde , bence orda son olarak konuşulur , rötuşlar yapılıp imzalar atılır , daha sonraki günlerde dpb ye yollanıp gelir
-
@gannicus aslında çarşamba günü bayram öncesi mantıklı görünüyo ilan için.
-
evet ilanın kesinlikle seçim öncesi hatta bayrama kadar gelmesi lazım seçimde ne olacağı da belli değil kaybetti diyelim o ilanı unutun belli bi süre ortada naci ağbal yok bir kere kime ne dicez bu bir, ayrıca kazansa bile seçimden sonra bizi duyacağını sanmıyorum kulakları tıkar istediğimiz kadar etkinlik yapalım şu anda yapacağı baskının dörte biri etmez. (bkz: gelir uzmanlarının 3600ü ve kurumiçi sınav) hiç umursuyor mu hayır.
ayrıca verdiği cevap yuvarlak ‘çalışmamız var, dguy da açtık ona da başvur’ demek beni hiç heyecanlandırmıyor. ciddi alıcı evet yakında ilana çıkıyoruz sayfamızı takip et derdi. yine de olumlu görünüyor karalar da bağlamayalım ancak getireceğimiz her ses, ilanı daha da yakınlaştıracak bunun farkında olup yarınki etkinliğe kesinlikle katılın hesabı olmayan 2 dk fake hesabı bile açsa olur yani.
-
@2iki 3600 ün geleceğini şahsen düşünüyorum programda yaptığı açıklamalardan ama kurumiçi resmen yalan oldu bi sene oldu söz vereli. bize kadro verdiğinde kurumiçi de ayağa kalkar onlarada o arada verebilir
-
@slytherin verebilir bir şey demiyorum ama adamlar yıllardır bağırıyorlar hiç umursamıyor biz de aynı duruma düşmeyelim. geçen kış arzu erdemin sorusuna da ‘gelecek dönemlerde alacağız çalışmalarımız var’ gibi bi yuvarlak cevap vermişti aylarca yalvardık resmen hiç sesi bile çıkmadı ta ki, seçim ve bizim etkinliklere kadar. diyorum ya hani ilanı görene kadar güvenemiyorum sayın bakana siyasetçi sonuçta durumu kurtarmak için cevaplar da verebiliyorlar siz de biliyorsunuz.
-
O konuda sonuna kadar haklisin hocam.maalesef secim planlarinin kurbani biz olduk her ilani secime sakladiklari icin. Secim olmasa 2000*ruyamizda gorurduk en basidinden. Gonul isterdi kafamiz attiginda bu isi birakip gitmek ama mecburuz ve bu sistemde kurban olduk.
-
Arkadaşlar bu bakanın cevap verme mevzusu nedir? Olayı aydınlatabilecek birisi var mı kaçırmışım da.
-
@byteks1 twitterda bir arkadaş bugün kendisine soru sorma imkanı bulup guyu sormuş 1000-2000 çalışmalarımız var dguy da açtık ona da başvur demiş ben de her şey bitti deyip rehavete kapılmadan etkinliğe devam edelim dedim ilanın seçimden önce gelmesi için durum bundan ibaret
-
Buralar şenlenmiş vaziyet alalım bizde o halde burada
-
@2iki, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@byteks1 twitterda bir arkadaş bugün kendisine soru sorma imkanı bulup guyu sormuş 1000-2000 çalışmalarımız var dguy da açtık ona da başvur demiş ben de her şey bitti deyip rehavete kapılmadan etkinliğe devam edelim dedim ilanın seçimden önce gelmesi için durum bundan ibaret
Teşekkürler açıklama için.