GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
Muhasebe çok zordu. Hukuk çeldiriciydi. İktisata söze gerek yok en kolay maliyeydi. GSB çıtayı gittikçe yükseltiyor spor müfettişliğine girecekler hazırlıklı olsun
-
Memur sorusunda cevap neydi . A ş ve limited şirkete ortak olamaz olan mı?
-
Ayıp olmasın diye birkaç Maliye sorusu serpiştirmişler sağ olsunlar
-
85 doğruya şans olur mu? Kavlak kapatır acaba
-
İktisat bana zor gelmedi. Sorular genel olarak kolaydı bence. Minimum hata yapanlar kazansın diye hazırlamış sanki gazi üni
-
@McReseko gelir bence size. İngilizcesi olmayan 200 kişi vardır zaten
-
@ff benim İngilizce iyi. Toplamda 15 yanlış anca çıkar diye tahmin ediyorum. Bana açıkçası 85 kritik gibi geliyor. Bilmiyorum. Instagram dediğiniz gibi olur
-
Max 80 e düşer diye tahmin ediyorum
-
@mcreseko bence içiniz rahat olsun. Instagramda da story özelliği kalksın o zaman
-
Benim tahminim 87 88 civari olacak galiba. İnşallah 80 e düşer ancak buna pek ihtimal yok bence
-
@ff kusura bakma telden yazıyorum oto yazma açık
-
@mcreseko estağfurullah
-
İngilizcede zorlandım ben . Çeviri ve paragraflar kolaydı da diğerleri sıkıntıya düşürdü beni. Size de zor geldi mi?
-
@ff iktisatiniz iyi geçmiş. Geleneksel olmayan para politikası nedendi? Bir de Almanya'nın ihracatı niye artıyor? Bu sorulara ne cevap verdiniz. Bir de MB fiyat istikrarı finansal istikrar olacaktı değil mi?
-
@mcreseko evet finansal istikrar olacak. Almanya sorusunu hatırlatırsan cevabı söyleyeyim . Geleneksel olmayan para politikasının cevabı faizle alakalı olabilir emin değilim.
-
@mcreseko geleneksel olmayan para politikasında şıkları hatirlayamadim. Mb fiyat istikrari+finansal istikrar olmasi lazım çünkü mb aciklamarinda hep bu ikisinden bahsediyo. Almanya sorusunda düşük faiz uygulayinca gevşek para politikasi uygulamis oluyo ve parasının değeri düşüyo ihracat artiyo
-
@pow3rtech geleneksel olmayanın cvbı faizin en alt seviyeye düşmesiydi.
-
Ben geleneksel para politikasının etki etmediği için ya likidite tuzağı vardır diye düşündüm ya da kamu açığı vardır. Ancak 2007 krizinde faiz oranları baya yüksekti diye hatırladım. Kamu yaptim. Almanya ihracatı da avronun değer kaybetmesi yaptim
-
@paretooptimal memurların tacir olması yasak ama şirketlere ortak olmalarında bir sakınca yok diye biliyorum, tacir sıfatı şirkete ait oluyor çünkü. O soruda doğru olan şıkkı soruyordu sanırım
-
Almanya ya avronun değerinin düşmesi dedim,çünkü ihracatı artmış ve o sıralarda avro bizde de düşüktü. Geleneksel olmayan politikaya da faizlerin 0 a düşmesi dedim. Mb amacı da finansal istikrar ve fiyat istikrarı. Diğer şıklarda maliye politikasının görevine girenler vardı