GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@del-piero doğal kaynaklarda artış ?
-
@genclerbirlikli bende de iddialarin araştırılıp iddianame hazırlanması gerekir diye düşündüm. Halı hazırda dava olduğu için ben davasiz yargılama yapmadım...
-
@genclerbirlikli Bingoooo
-
@ff haklar üzerinde zilyetlik nasıl kurulur ki? Ben haklar yaptım inşallah doğrudur:/
-
@mcreseko haklar üzerinde kuruluyo hocam. Örneğin geçit irtifakı. Kamu mallari ya da butunleyici parca cevabı ama bilmiyorum tam
-
Zilyetlik sorusunun cevabı kamu malları imiş ben de öyle yapmıştım.
Kamu malları üzerinde Devletin veya diğer kamu tüzel kişilerinin kudreti, özel hukukun zilyetlik müessesesi ile ilgili değildir. Kişilerin bu mallardan yararlanmaları da özel hukukun zilyetliğine dayanmaz. Park, yol, meydan ve benzerleri üzerinde kişilerin özel hakimiyet tesisine izin verilmez. Şu halde kısaca, ancak özel mülkiyete tabi olabilen eşya üzerinde zilyetlik söz konusu olabilir.
Kaynak: Milli Emlak Genel Müdürlüğü Devlet Malları Mevzuatı Kitabı
-
Sınava gelmeyen varmiydi acaba yine?
-
@ff haklar üzerinde zilyetlik nasıl oluyormuş hocam, ilk defa duyuyorum?
-
@guymagduru dikkat etmedim ama dolu gibiydi salon
-
@ff cvp kamu malları bknz tan tahsin zapata syfa 400
-
@satrab https:// www. google. com. tr /amp/s/emlakkulisi.com/zilyetlik-turleri-nelerdir/199183/amp
-
@genclerbirlikli bence buradaki zilyetlik biraz farklı gibi. Neden derseniz. Okul malları kamu malıdır değil mi? Şimdi bir öğrenci diyelim ki bilgisayarı okuldan çalıp eve götürdü zilyet olmuyor mu? Ya da askerde devlet malı bir silah çaldım ? Bu zilyetlik olmuyor mu? Sonuçta iradeyle ilgili bir şey...
-
@mcreseko hocam işin o tarafını bilmem ama yargıtay kararı da varmış bu konuda kamu malları üzerinde zilyetlik kurulmaz diye
-
@genclerbirlikli doğru olabilir ama mantıklı gelmiyor bana. Yani hukuk var diyorsa var yok diyorsa yok. Neyse 1 yanlış daha yazayım :)))
-
Millet optikteki TC kimlik no'yu kodladınız mı her iki haftada da söyleyin hele?
-
@del-piero nolur nolmaz diye kodladim, geçen hafta kodlayin dediler bu hafta kodlamaya gerek yok dediler
-
@erdemsrc teknolji dışsaldır solow a göre teknolojik gelişme olacak
-
@genclerbirlikli Bize geçen hafta hiçbir şey demediler boş bıraktık,bu hafta da kodlayın dediler kodladık:))Yani mevzu yapmaya değecek bir şey değil ama gözetmenlerin tutarsız açıklamaları nedeniyle kafama takıldı..Bir şey farketmez heralde kodlayıp kodlamamak..
-
@del-piero KYK sınavında yarısı boş olduğu için sormuştum kodlamalı mıyız diye, gözetmen de fark etmez demişti. Bugün de üstünden gidin diye uyardılar ama önemli olduğunu zannetmiyorum. KYK optikleri açıklanırken sorun çıkmadı çünkü.
-
@ff hocam burada haklar üzerinde zilyetlik kurulduğuna dair bişey göremedim? Hakka dayanan zilyetlik var sadece, hak üzerinde demiyor