GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar twitterdan rehberlik ve denetim başkanı haluk uçkun beye yazalım ilk twitinin altina yazdim sizlerde yazin nasil olsa telefondan ulasamiyoruz burdan sesimizi duyuralim.
-
@non-grata Daha resmi sorusturmada yapilmadi ustelik gercekten gereksiz bekletiyorlar.Aciklanmayan ilan kalmadi neredeyse.
-
@luthor hocam twitterdan yazalim lutfen yoksa daha cok bekleriz
-
@non-grata Hocam listedeki 65 kisinin yarisindan fazlasi atanmiş.Bu sınavı bekleyen insan kalmadı gibi bir şey.Sürece etki edecek kadar bir çoğunluk sağlanamaz diye düşünüyorum.
-
Rehberlik ve denetim kurulu sgm binasina taşinmiş kizilaydaki telefonla da ulasilamiyor Ankarada olan arkadaşlar bilgi alabilir mi gidip ?
-
Tum genclik ve spor bakanligi mulakatlari aciklandi. Bir tek buradi kaldi açıklanmayan
-
@brzezinski, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
Rehberlik ve denetim kurulu sgm binasina taşinmiş kizilaydaki telefonla da ulasilamiyor Ankarada olan arkadaşlar bilgi alabilir mi gidip ?
Bende denedim arkadaşlar.Yeni taşındıkları yerde daha telefonları bağlanmamış o yüzden telefonla bilgi alamıyoruz.
-
Yok mu kimse ankaradan ?
-
65 kişi arasından 15 asil 15 yedek belirlemek için 143 gündür ne bekleniyor acaba çok merak ediyorum.
-
@luthor kaldi ki mülakata giren 50 kisi civariydi 5 ay olacak hala ses yok
-
@brzezinski Derneklerle çakışmıştı yanlış hatırlamıyorsam hocam mülakata girmeyen çoktu doğru söylüyorsunuz
-
Cuma günü ankaraya gidecem dguy sinav icin orda nerden sorabilirim
-
@non-grata Hocam Kızılay’da spor genel müdürlüğünün olduğu binaya taşınmışlar
-
@brzezinski dayılardan kimin daha baskın olduğunu belirlemek zor
-
Ben burdan umudumu çoktan kestim arkadaşlar inşallah referansı olmayan ve hakkeden kişiler kazanır:) ne zaman açıklanır belirsiz ama daha bir duyum bile yok Allah hepimize sabır versin
-
@luthor hocam sihhiye koprusunun oralarda miydi binasi yanlis mi hatirliyorum
-
@non-grata Hocam bende cok bilmiyorum Ankarayı ama Mithatpaşa SGK’nın orada.Haritaya yazınca tarif ediyor sgm mülakatında çok rahat bulmuştum
-
@luthor tamamdır hocam cuma günü gidecem insallah bilgi verirler.
-
@iibfli_keynes yeni bakan ataninca isler iyice sarpa sardi
-
Cimere yazdım ayın 26 sında gelen cevap en kısa sürede aciklanacaktir