GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@genclerbirlikli Hocam aslında bu bilgilere kurumların duyurularından ulaşmak çok kolay.Keşke kurum değerlendirme evresinde listeden kaç kişi nereyi kazanmış şeklinde bir araştırma yapsa.En azından kadrolar boş kalmaz haksız mıyım?
-
@luthor çok haklısın hocam yarım saat ayırsalar çok rahat ulaşırlar ki buna da gerek yok dpb işini doğru düzgün yapsa şu a grubu tadından yenmez herkes belirli hedefe yönelik çalışır boş kadro mükerrer aday olmaz, çok daha etkin bir sistem olur.
-
3 ayı devirdik.Secim öncesi açıklanır mi acaba?
-
@texas hocam biraz once konustum telefondaki beyfendi kesin olarak secimden once aciklanmayacak dedi
-
@non-grata hayda neyi bekliyorlarmış
-
@texas bayram tatili falan da ara giriyor dedi o yuzdenmis
-
Yaprak kıpırdamıyor sayfada
-
@non-grata Yuregim agzima geldi o derece :):)
-
@luthor hocam tahmin etmiştim uzun bir süreden sonra böyle yazınca
-
@non-grata Kurumla gorusen yok mu acaba en son secim sonrasi denmisti
-
@luthor ben görüşmedim hocam arayan varmıdır bilmiyorum.
-
03125966284 rehberlik ve denetim başkanlığı bu numaradan ulaşılabilir.
-
kyk açıklanalı 1 ay oldu sgm ve denetçilik hala bekliyoruz şimdide yeni bakan gelmeden açıklanmaz 1 hafta onu ekle,o gelir anca toparlanır bi 1-2 hafta ordan ekle,bekle babam bekle
-
@genclerbirlikli hocam siz ne düşünüyorsunuz açıklanmama konusunda.
-
@non-grata hocam hantalliktan başka ne diyebilirim
-
@genclerbirlikli 4 ay olacak nerdeyse keyfi mi davranılıyor acaba ?
-
@non-grata tamamen hantallik,keyfilik,sallamamazlik, görmezden gelme ne dersen de hocam.4 aya yakın süredir 30 kişiyi aciklayamadilar ki gvs süreci yok bu işin içinde
-
@texas numarayi yukariya yazdim suan bu baslikta takipte kac kisiysek ardarda aramaliyiz biraz baski olsun.
-
@non-grata ben aradım siteyi takip edin dedi.Diger arkadaşlar da arasın lütfen
-