GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@genclerbirlikli bilmiyorum hocam mobilden açmıyor.
-
Mülakata girip kyk kazanan var mı?
-
@non-grata Yanlış saymadıysam Denetçilik listesinde olup da Kyk kazanan 4 kişi var hocam
-
@luthor hocam sgm için baktınız mı ?
-
@pawnex Bakmadım hocam sgm daha nihai sonucu açıklamadı ben kyk asilde olup denetçilik mülakat listesinde olanlara baktım.Ancak gsb listesinde olanların neredeyse tamamı sgm listesinde vardır zaten önemli olan asil listeler bence.
-
@luthor Yok hocam kyk kazanıp sgm mülakatında olanlar demek istedim yanlış ifade ettim pardon
-
@luthor gelmeyenlerle birlikte düşundugumuzde sansimiz artiyor
-
@pawnex Hocam tamamına yakını vardır diye düşünüyorum her iki sınavında barajı çok düşüktü ve çok yakın puanlarla kapattı
-
@non-grata Başkaca kurumlarda kazanan var bir sgk teftiş bir hazine var mesela benim gözüme çarpan
-
@luthor ben daha yüksek bekliyordum sayıyı hocam ben kyk dan elendim bakalim bu nasil sonuclanacak
-
@non-grata Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu başlığın en başlarında biri listede olup merkez kadro bir kurum kazanan 10-15 kişi var demişti.O zamandan bu zamana açıklanan başka kurumlarda var, sayı artmıştır.Bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyoruz
-
@luthor kyk ya evrak teslim etmeye gidince ordaki memur arkadas gsb denetcilik mulakatina katilimin dusuk oldugunu söyledi ancak net olarak kac kisi girdi bilmiyorum
-
@luthor hakkimizda hayirlisi olsun hocam
-
@non-grata 30. Sayfada yazmış bir arkadaş hocam.O zaman 13 kişi merkez kadroya atanmış.Onun üzerine baya açıklanan oldu, gelmeyenler falan var bakalım artık.
-
@luthor ilgin için teşekkür ederim hocam sağolasın son bir soru sorayım başını ağırtmadan kaçayım açıklanma tarihiyle ilgili bir duyumunuz varmı ben 10 gün önce falan aramistim 3 ay oldu dedim neden aciklanmiyor diye karsidaki adam 6 ay 1 yil aciklanmayan mulakatlar var demisti ve ulkedeki gelismeler bu durumu etkiliyor demisti bu ne anlama geliyor.
-
@non-grata Hocam seçim dönemi, bakanlıkların birleşmesi konuları falan etkiliyordur belki açıkçası benimde duyumum yok.Ben 1 ay kadar önce aramıştım banada bilgi verilmedi.
-
Kik, dernekler,kalkınma, hazine uzman yard,hazine kontrolörlük, aile, kültür, adalet kontrolörlük, tbmm, kyk,vakıf teftiş,halkbank açıklandı. Bunlardan baya giren olmuştur bi karşılaştırın isterseniz. Benim bildiğim 5 6 kişi var sadece bunun çok üstündedir giren sayısı.
-
@luthor inşallah seçimden önce aciklanir
-
@genclerbirlikli hocam bu listeleri nasil nerden bulacaz
-
@non-grata hocam burdan başlıklara bak, google da arat( mesela planlama uzman yardımcılığı sonuçları diye) ya da kurumların duyurularını kurcala, şifreli ekrandan bakılanlar hariç(adalet öyleydi) hemen hepsine ulaşırsın.