TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
Sayistay icin kpss ye girenlerle ve son alimda kazananlari cikarirsak şans yüksek bence
-
Çok güzel kurumlar müfettiş yardımcılığı alımına çıkıyor ancak yine aynı durum var bütün sınavlara hemen hemen aynı kişiler girecek sgk vmy iş sırlaması iyi olanlar gercekten avantajlı bu sene
-
İlan resmi gazete de yayımlanmadı sanırım daha.
-
@memnun-kaygısız Yayımlanmadı dostum ama gelecek inşallah.
-
Başvuru tarihi ne zaman göremedim
-
@firito D) Sınav Başvuruları: Sınav duyurusunun Resmi Gazete’de yayımlanmasını takip eden günden başlayarak 08.12.2017 Cuma günü mesai saati sonuna kadar TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Altındağ ilçesi, Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/Ankara PK 06330 adresine şahsen veya posta ile yapılabilecek, bu tarihten sonra ulaşan başvurular dikkate alınmayacaktır.
-
İlan DPB'ye de geldi dostlar: http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?301d633b-ece4-4e69-b6de-4833660112a9
Hayırlı uğurlu olsun tekrar
-
yazılı mi sınav yoksa test mi?
-
@roubini sınav test.
-
@paretowilfredo test olacak diye okumuştum?
-
Bu neyin ücretidir anlamıyorum. Değerlendirmeye dahi ücret istemişler.
-
@erkan basliklar birbirine girdi dostum duzelttim. Disisleri basligindayim sandim bi an
-
@kizilderili yoksa bedava mi bekliyordunuz ah sakacilar sizi
-
komikler ya
-
topu topu 100 kişiyi sınava alacaklar hadi olsun olsun 1000 kişi başvursun, bunun neyini değerlendirecek taratıp atsınlar buraya biz yarım saate sıralarız
-
Bana 5er lira verin ben puanları dizerim yüksekten düşüğe kuruma iletirim .Bu nasıl bir terbiyesizliktir ya sabahtan akşama kadar yatarak para kazanan adamlar hala yatsın ve biz işsiz kalalım bide utanmadan 20tl değerlendirme ücreti istesinler
-
@guyan-gelmiş o zaman da tarama parasi isterler dostum
-
@shady1 yani mesela soygunsa illa bir yerden ''kit''lerler:)
-
@guyan-gelmiş adamlar kit mantığını çok yanliş anlamış
-
Tcdd kitleme olayını bambaşka boyuta taşımış. Sınav ücretini hadi anlarız alıştık da sıralama ücreti 20 lira ney lan. Ben hayrına yaparım çağırın son gün