TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
Arkadaşlar kurum başvuru için pazar günü açık olurmu bilgisi olan varmı
-
@bcd kapalıdır
-
Gardaşlarım çevreyle sınav tarihi çakıştığından bu sabah başvurumu geri çektim, haberiniz ola...
-
@accosator eline sağlık Allah razı olsun
Keşke herkes böyle duyarlı olsa -
E-devlet'ten alınan mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu?
-
Arkadaslar bu tcdd A.Ş'nin ilaniyla bu ilan arasındaki farkı tam olarak ne anlamadım açıkçası
-
İlan 1 aydır yayımda neredeyse ancak 133 kişi başvurmuş, 81-82 yi görebilir puan
-
@demmahum nerden biliyorsunuz hocam o kadar kişinin Başvurduğunu kesın bilgimi
-
@demmahum, içinde söyledi: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
İlan 1 aydır yayımda neredeyse ancak 133 kişi başvurmuş, 81-82 yi görebilir puan
Sanmiyorum. Hatta 90a yakin kapatırsa sasirmam. Son dakkaci bizim millet biliyorsunuz
-
@yalnızkurt cuma günü arkadaşla elden başvuru yaptık oradan biliyorum hocam, @Shady1 74-75 puanla başvuranlar bile vardı hocam tahmin benimkisi sadece ama aynı gün KİK ve Çevre Şehirciliğin olması da durumu az çok etkiliyor sanırsam
-
@demmahum çok iyi haber bu o zman
-
başvuruyu geri çekmek için kuruma gittim. dilekçe yazarken bir tane başmüfettiş geldi, neden geri çekiyorsun dedi, kik'i söyledim, nabıcan uzmanlığı müfettişlik daha iyi vs dedi vazgeçirmeye çalıştı, mesleği övdü falan kafamı karıştırdı baya turneleri 4-5 ay sürüyormuş, illa turne istemiyorsanız soruşturma birimine veriyoruz orası daha da kısa dedi. neticede ben çektim başvuruyu, girecek arkadaşlara kolay gelsin rahat bir kurum gördüğüm kadarıyla, müfettişler zaten el üstünde tutuluyor. 140 kişi başvurmuş şuan.
-
@dumbass onunda 100 kişisi 90 üstüdür zaten:(
-
@guymagduru inşallah değildir
-
@dumbass sizin kaçtı hocam puan
-
Arkadaşlar merhaba, kurum e-devlet diplomayı kabul ediyor mu? Etmiyorsa evrakları bir yakınımız verse sorun olur mu ne dersiniz konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@guymagduru net puan söylemiyeyim de acaba listeye girer miyim diye düşünmüyorum
-
Gene 85 86 altını görmez her yere saldıranlar yüzünden Bosuna masraf cabası
-
@zach yok hocam e-devlet kabul etmiyorlar bizzat kişinin elden teslimi diye biliyorum ben
-
Arayıp sordum, illaki noter onaylı olması şart değil herhangi bir gara veya muhtarlığa bile onaylatabilirsiniz notere boşuna para vermeyin dedi görevli. Bilginiz olsun