TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
Bn üniversite onayliyi gonderdim
-
@keymarsh hocam hangi farktan dolayı böyle düşünüyorsun?
-
Yardımcı olurmusunuz bişey sorcam kpss onaylı belge ve mezuniyet belgesi onaylı derken nasip yapcaz nereye onaylatcaz universt onaylı olur mu bide kpss onayı nasıl oluyo valla bisy anlamadm
-
@ltfye hocam diplomanın onaylısı üniversite onaylı olması kpss sonuç belgesinede genelde onaylı yazıyorlar ama herhangi bir işleme gerek yok sonuç çıktısını olduğu gibi gönderiyoruz.
-
@bcd tskr edrm
-
@paretowilfredo hocam üst kurul uzmanlığıyla müfettişlik arasında ne gibi farklar vardır? Maaşları aynı diye biliyorum ama Örneğin şuan bir müfettişin günlük harcırahı ne kadardır? Seçim yapmak isteyenlere faydası olur kanaatindeyim, teşekkürler şimdiden.
-
@gazili üst kurulların denetimde ki yetkileri, rahatlığı turne durumlarindan dolayı bu tür müfettişliklerden daha çok tercih ediliyor söylentisi var hocam.
-
Bugün öğleden sonra gittim başvurumu geri almak için. Geri alan 2. kişiymisim, ilki de yine üstteki arkadaşlardandi yazmıştı buraya. 160 başvuru vardı 2 yi düşersek 158.
Eminim aralarında çevre şehircilik gelen vardır. İnşallah duyarlı olurlar ve geri alırlar başvurularını
-
@genclerbirlikli iki listede de aynı isim varsa tek tek tespit edip buraya yazacağım
-
@yalnızkurt şahsen ikisine de başvurdum çünkü ikisine de gelmesi kesin değil. Bu tarz ihtimalleri de gözönünde bulundurmak gerek
-
@erkan hocam tabi ki puan kritikse başvurulur. Ama çevre şehircilik açıklandı, burası gelenlerin başvurusunu çekmemek için sebebi yok
-
@genclerbirlikli o ayrı bir mevzu tabi haklısınız
-
çevre şehircilik için başvurup sınava girebilecek kişiler duyarlı olup bu sınavdan başvurusunu geri çekerse çok yerinde bir davranış olur . Sanırım bir telefon açıp başvuruyu geri çekebiliyorsunuz.
-
@erkan çevre şehircilik açıklandı bakarsan gelip gelmediğini anlarsın zaten
-
Bi telefon açmak bu kadar zor değildir heralde
-
@yalnızkurt çevreye basvurmadım zaten. Kamu ihaleyi ve tcdd kastettim
-
@erkan iyi hayırlı olsun o zaman
-
Basvurunuzu geri cekmek icin teftiskurulu@tcdd.gov.tr adresine mail atabilirsiniz arkadaşlar. Ben de geri cektim
-
Kik ne zaman belli olacak acaba kik belli olur olmaz listeye giren arkadaşların ayın 13 ne kadar feragat etmeleri diğer arkadaşlarimizin yararına olacaktır.
Lütfen ayın 13 ne kadar bu duyarlılığı gösterelim. -
@guymagduru kik açiklansa keske bir an önce. Ben ikisine de basvurdum. Aslinda kik e girmek istiyorum ancak listeye girebilirmiyim muamma. Insallah tcdd daha once aciklanmaz. Kikte listeye girebilirsem tcdd den basvurumu cekicem..