TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@yalnızkurt daha başvurular bitmemiş sen puan belirterek şu puandan kapattı diyorsun
-
@kazm benım tanıdığım yok aradım sordum terbiyesiz sensın
-
@yalnızkurt lafını bilde konus
-
@kazm terbiyesiz sensın
-
@yalnızkurt hasta mısın sen sana terbiyesiz diyen mi oldu terbiyesizlik yapma dedim üslubunu düzelt diye dedim. şahsına bir hakaretim olmadı sen niye terbiyesizlik yapıyorsun? bir şey yazıyorsun oraya altını doldur aradım sordum de bir şey de bir sürü insan umutla bekliyor burada
-
@erkan aradım sordum hocam 85 dedı oradaki telefonu açan keske daha dusuk kapatsa
-
@kazm ugrasamıcam kolay gelsin
-
@yalnızkurt sana kolay gelsin senin işin daha zor
-
Hocam bugün aldığım bilgiye göre ortalama 82 civariymis . Son gün çok uçuk basvuru olmazsa en fazla 85 olacak gibi duruyo inşallah öğrendiğim gibi olur
-
Hocam keske 82 olsa 85 civarı dedı telefonu acan beyefendi kendim uydurmadım yani
-
@yalnızkurt hocam 250 260 başvuru var toplamda çok muhtemel 84 85 dediler bana da yuzyuze konuştuk önceki gün liste yapmışlar 82 çıkmış
-
Çaykur da kontenjan 80 di 175 başvurdu 83 ile kapattı buda o civar kapatır
-
@thethird önceki gün dediğiniz dün mü hocam?
-
@guymagduru aynen hocam
-
@yalnızkurt inşallah dediğiniz gibi olur hocam ve p48i 85 altinda olan ben ve benim gibi arkadaşlar bu sınavı görebilir
-
Üstadlar bi mahsuru yoksa başvuranlar buraya puanlarını yazabilirler mı? 13 ne kadar dayanamicam
Benden başlasın 83,94 -
@guymagduru 84.8 benim
-
87,2 ile başvurmadım 5 kişi zaten bellidir kimlerin alınacağı diye:)
-
@kazm sende haklısın üstad mülakatlardan elene bi hal olduk zaten:)
-
Tcdd müfettişliği ile tcdd taşımacılık müfettişliği arasındaki fark tam olarak nedir? Özlük hakları vs bakımından fark var mı acaba