TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@erkan tahminimce vardır hocam. Taşımacılık A.Ş. nin maaşı daha yüksektir ama iş yükleri de daha fazladır diye düşünüyorum. Tcdd nin kendi müfettişi rahat dedi meslek için. Taşımacılık yeni kurulmuş bir şirket, faaliyet alanı da seferler sanırım o bakımdan iş yükleri diğerine nazaran daha ağır olabilir.
-
@kazm niye belli olsun kardeşim. Bilmeden bu ülkede torpilin uygulanmasını teşvik ediyorsunuz böyle konuşarak. Bu ülkede hiçmi yanlış, hata yok elbette var ama bu bir ise senin gibi konuşanlar bunu on ediyor ve insanlarda böyle bir algı oluşuyor. Lütfen böyle konuşup insanların şevkini kırmayın daha sınav bile olmadı
-
@bcd şevkini kırdıysam özür dilerim ama benim konuşmamla yüz yıllık gelenek değişmez...
-
84'lerde kapatma umudu ile yaşıyorum
-
Kik in listesi belli oldu kik e girecek olanlar bu sinavdan basvurusunu 13 une kadar cekilebilecegini yazmisti bir arkadas, bir zahmet basvurular cekilirse sinirdakilerede umut olabilir diye dusunuyorum.
-
Kik listesine giren arkadaşlar çarşamba gününe kadar feragat vermeleri iyi olur.
Umarım bu duyarlılığı bir kaç arkadaş çsb de gösterdi burdada gosterirler -
@guymagduru hocam hemen feragat ederiz... ilgili herkesten feragat bekliyoruz arkadaşlar...
-
Listenin ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan varmı ?
-
@hadinbahım 13 aralık
-
@sukut_u-hayal duyarlılığıniz için çok sağolun üstad eksik olmayın. Bu uğurda bari biz İİBF liler birbirimize yamuk yapmayalım, çünkü sürecin ne kadar meşakkatli olduğunun farkındayız.
Allah razı olsun. -
@guymagduru Aynen hocam... bizler birbirimizi düşünmezsek kimse bizi düşünmeyecekrtir... bir kişinin daha listeye girmesine vesile olursak ne mutlu bize...
-
@guymagduru hocam feragati nasil gerceklestiriyoruz. Ankara disindayim. Arayarak iptal ettirebilir miyim
-
@isimsiz evet arayarak feraget edebilirsiniz.
-
@isimsiz bi arakadas e-mail de atabilir demişti ama her ihtimale karşı arayın hocam size zahmet yarın son gün!
-
@isimsiz telefonla basvurunuzu geri cekebildiniz mi?
-
@vdkvmy ariyorum zahmet edip acmiyolar hocam. Ogleden sonra tekrar denicem bakalim..
-
@isimsiz mail de atın bence hocam. teftiskurulu@tcdd.gov.tr önce buraya mail atın sonra da arayıp söyleyin. duyarlı olmanıza çok sevindim.
-
Bugün çekmeyi düşünenler çeksin arkadaşlar yarın açıklanmadan liste !!
-
0532 540 39 56 bu numara orda çalışan bir memurun numarasıdır.
Buradan arayıp durumu izah edin , biz arıyoruz telefonu açan yok. Ondan burdan aramak zorunda kaldık. Bugün son gün herkes aramaya çalışsın
Belki biz gibi 85 84 ler bi sınav yüzü görebilsin. -