TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@alicnplt94 hocam benim evraklar geçen hafta eksik çıkmıştı halbuki hepsini eksiksiz de göndermiştim.
Neyse oradan bi memur aramıştı beni evraginiz eksik diye bugün mesai bitiminde ona msj attım o söyledi maalesef. Bende umutluydum gelir diye nasip olmadı bir türlü.
#feragat etmeyen arkadaş var ise yarın sabah erkenden ilgilenirse iyi olur. -
Arkadaşlar fax çekmek için çok mu geç kaldım kik in açıklandığından yeni haberim oldu şuan Ankara dışındayım yapabileceğim birşey var mı acaba
-
@poli bı ihtimal telefon açın hocam
-
@thethird hocam aradım açan olmadı fax çektim mail de attım inş işe yarar
-
@poli hocam öğleden sonra bı daha arayın isterseniz açmazlarsa artık yapacak bişey yok
-
Diyecek bişey bulamıyorum cidden gene 88 üstü puanlar olacak listede sınava girmeyecek diğerine gireceksin zaten neden başvuruyosun akıl alır gibi değil
-
@yalnızkurt tcdd ye son gün başvurdum zaten kik geleceğini bilsem başvurmazdım son sıralardan girdim listeye isteyerek girmeyeceğim bir sınava başvurmam zaten
-
@poli sizde haklısınız endisenizde siz bugün içinde feragat için ugrasin hiç olmazsa bi arkadasin girmesine vesile olmak adına
-
Hocam en sonunda verilen cep numarasından ulaştım listeleri yeniden düzenliyorlarmış feragatımı kabul etmişler girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum
-
Adam gibi adam @poli Allah senin gibilerinin sayisini artirsin kardeşim sagolasin. Son sıradan giren arkadas sana baya dua edicektir.
-
@poli hocam adamsınız
-
Liste bugun acıklancaktı dimi
-
@poli saoglun hocam duyarlılığıniz için
Bana yine sıra gelmezde ama başka bir arkadaşın olmasına sevinirim -
Yüksek puanlıları tek tek arayıp teyit alsalar ne güzel olur
-
@yalnızkurt valla aklimdan geceni okudunuz hocam. Ama nerde o hassasiyet bizim kurumlarda..
-
bugün açıklanmayacak mı acaba ?
-
@steward ben arayıp sölıcem şimdi
-
Hocam ben aradım 2 gibi feragat aliyo musunuz diye listeler belli oldu hayırlısı bı dahaki sınava dedi en son heralde poli isimli arkadaşı kabul ettiler kacla kapattı dedim en son 85 kusur dedi
-
Mesai saati kaçta bitiyor? Bugün açıklanmayacak galiba.
-
85 e gelir mi cidden