TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@galaxyy hocam öyle dediler bana ben de bilmiyorum
-
85.3 ile kapatmış. Listeler yayınlandı.
-
Listeye bi göz attım ve kikte gördüğüm 2 3 kişiyi farkettim. Keşke biraz daha duyarlı olsalardı.
-
@genclerbirlikli Allah duyarsizlari ne yapsın bilmiyorum ki o kadar ugrastik gelmedi yine gitti 1 puanla hani puan düşük olsa anlarım da 90 ile her yer geliyor zaten ne varda ikisine başvuruyorsun
Hadi yazdın bari duyarlı olda liste açıklanır açıklanmaz ver fergati -
Hatta kik e 96 puanıyla başvuran, çsb listesinde de olan hacettepe iktisat mezunu kişi bu listede de var. Gözü doysun ne diyelim, vakit varken her iki kurumdan da başvurusunu çekebilirdi, 96 yla gelmeme korkusu yaşayacak hali yok. 1 günde 3 sınava nasıl girecek acaba. Çok yazık.
-
@guymagduru hocam iibflinin iibfliye ettiğini kimse etmiyor. 3 sınav listesinde olan var ya bu kadar da bencillik fazla
-
Sınava giriş ücreti olan 50TL'nin ilgili hesaplara yatırıldığına dair dekont karşılığında adaylara sınava giriş belgesi
verilecektir. Dekontu ibraz etmeyen/göndermeyen adaylara sınava giriş belgesi verilmeyecektir.
Kisa gunun kâri 100×50=5000tl -
Ifşa edin o isimleri de biraz utansinlar 3üne de başvurulur mu insafsizlar. Sinav günü 3e bölünecek heralde arkadaş
-
Parayi yatirmamiz gerekiyormus nereye yatiracaz bilgisi olan var mi
-
Girecemeyeceği sınavı bile paylaşamacak kadar bencil insanları görmek korkuttu beni.
-
Sınava katılmaya hak kazanma duygusuyla keyifleniyorlar herhalde. Ya Rabbim bu adamlarla aynı meslekte bulunmak istemiyorum ben. Vizyonsuz saçma sapan insanlar.
-
@shady1 hocam zaten listede başlarda hacettepe iktisat mezunu. Facebookta buldum kik sınavında görürsem iki çift sözüm olacak
-
@genclerbirlikli 2-3 kişi mi ben sadece Kik'le karsilastirdim 7-8 kişi gördüm
-
Hadi biri bana açıklasın şimdi bu kazanılmış hak mı??? Yoksa başkasından boşu boşuna çalınmış 1 ümit kapısı mı???
-
@golden-ratio tanıdığım ve ilk basta gözüme çarpanlar hocam, eminim daha fazla vardır tabi
-
@Shady1 ondan once 20 tl yatiranlar var yüzden fazla onu da koy
-
90 puanla sov mu yapiyosunuz abi ya kik geliyo zaten cevre sehircilik geliyo daha ne bu doymazlik 10 parcaya bolunun her sinava girin deseler tamam derler adeta
-
Adamlar 90 puan almis ama insanliktan nasip alamamis yazik.
-
Aslında bunların sınavına girecekleri kuruma böyle bencil ve düşüncesiz insanları bildirmek lazım. 96 puanla dalga gecer gibi “benden başkası girmesin gerekirse Sınav Salonu boş kalsın” düşüncesi besleyen kendini “ben” duygusuna kaptırmış yaşamı dünyadan ibaret gören hastalıklı insanlar. Sizinle aynı havayı soluduğum için utanç duyuyorum. onca arkadaşım daha kurum yüzü göremedi siz gibileri yüzünden ayıp be ayıp.
-
Hayır Aralık ayı yüksek puanlilar için bol alımlı bir ay oldu. Hiç alım olmasaydı anlardim da 15 yakın kurum açıldı , buda beş kişi alıyordu. Bari buna basvutmayip biz seksen dört seksen beş puanlilara minicik bir şans taniyabilirdiniz zaten mülakat eğlendik hayattan soguduk keşke az bir düşünceli olsak biz İİBF.