TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
Arkadaşlar aşşağılamalarınızı küçümsemelerinizi okumak zorunda değiliz.iki sınava birden girmeye çalışanları eleştireyim derken abarttınız kişilikten bahsediyorsunuz ama bu konuşmalar çokta seviyeli değil siz o yerlere gelirseniz çocukları 25 yaş altını kızları felan almayın. Birde daha dün bilmem kaç puanla başvurmuyorum zaten alınacak o beş kişi belli diyen adam bugün çıkmış listeye giremeyenlerin adına ahkam kesiyor nasıl olsa alınacaklar belli listeye girse nolacak demiyor nedense
-
@bcd tartıştığımız konu listeye giren giremeyen değil ki ahkam keselim senin anlamadığın olay ne biliyor musun bizim tartıştığımız asıl konu 96-97 puanla gelen tüm ilanlara bilinçsizce başvurup 85-86 bandındaki arkadaşların puanını hiç eden zatlar ki bana göre 85-84 almış arkadaşlar gayet de başarılı arkadaşlar bu kişiler yüzünden sınava giremiyorlar tüm emekler umutlar sadece guy sınavına kalıyor... birde 90 a yakın puanımla evet bu sınava başvurmadım çok rahat geleceğinide biliyordum ama başvurmama sebebim sadece alınacaklar bellidir düşüncesi değil bu sınavı gerçekten istiyor muyum yapabilir miyim ankaraya gidip bu sınava girmeye param ve enerjim var mı bunlar da belirleyici olan şeylerdi. yani senin gibi sadece aman başvurayım tüm sınavlara neresi gelirse gelsin gideriz çakışan sınavlara da başvurayım benden daha iyi puan alıp onlar gelseydi bana ne diyenlerden değilim asla da olamam vicdan var vicdan şunu da belirteyim işsiz olmama rağmen bu şekilde düşünüyorum. yani keyfin denk de böyleyim değil. umursamadığım bu sınava başvurmayarak bu sınav için çalışan umut bağlayan 85 puanlı hiç tanımadığım bir arkadaşa şans tanıdım bu bile mutlu olmamı sağlar benim
-
@bcd kimsenin kimseyi aşağıladığı ve küçümsediği yok. Burda konuştuğumuz konu bencillik, duyarsızlık ve düşüncesizlik. 96 puanla kik gelmesi kesinken ve başvuruyu çekme imkanı varken neden bir fax çekemiyor. Bu kadar zor mu ? Ben de 3 yere basvurdum ama kik gelince gittim ikisini de paşa paşa çektim. Kik gelmese tcddden çekecektim. Burda bunun reklamını yapmak için yazmıyorum ama bu yapilan çok sinir bozucu. 1 kişi bile sınava girse kârdır, iibflinin en büyük düşmanının iibfliler olduğunun kanıtısınız burda arkadaşlar günlerdir kendini paraladı bi telefon açıp mail atmak çok mu zordu ?
-
Neden bilip bilmeden bu bahsettiğiniz ilanların üçünede başvurmuşum gibi sen ve senin gibiler diye başlıyorsunuzki.işinize öyle geliyor çünkü anlamadan etmeden bilip bilmeden birini suçlamayı seviyorsunuz bu yapılan doğru demedim yapanlarıda savunmadım konuşmaların hoş olmadığını belirttim haklısın diyebilmek bizim toplumumuzda çok zor malesef.ayrıca ben sizin hakkınızda ileri geri ithamlarda bulunmuyorum burda yazdıklarınıza istinaden bunları söylüyorum.90 a yakın puanınızla başvurmayarak kendiniz inanmadığınız o şansı bir kişiye şans tanımışsınız.bir eleştirince nasılda saldırıya hazırlanıyorsunuz bukadar hırsa kine gerek yok
-
Bende 0.3 lu küsüratlarla kaçırdım fakat hiç üzülmüyorum neden mi çünkü öbür dünya da var. Ben hesabı oraya devrettim.
Nasrettin hocanın lafı da aklıma gelmiyor değil Kurdun kurda yaptığı yanına kalmaz fakat ben eşşeksiz kaldım. -
@fişek-morgen hocam üzülme inşallah Allah daha iyilerini çıkarır karşına
-
Dekontun resmini çekip mi mail olarak atıcaz?
-
@erkan mail veya faks
-
@brzezinski mail olarak dekontun resmini mi göndereceğiz yani onu soruyorum
-
@erkan evet resim
-
Duyurularda herhangi bir tarih belirtmemiş para yatırma süresi olarak bilgisi olan varmı arkadaşlar kurumu arayan vs?
-
Kalem silgi biz goturuyoruz sanırım ?
-
@hadinbahım kendimiz götürüyoruzdur hocam
Sınav yerine nasıl gideceğiz bilen var mı dikimevi veya Kızılay tarafından -
@sylmz hocam Kızılay dan metroya biniyosun( ankaray a degil) Batıkent yönüne gidene. Sonra ulusta iniyosun. 300metre yuruyosun. Yani tren garının yanında genel müdürlük
-
@sylmz umarım doğru tarif etmişimdir. Bilenler doğruysa onaylasın lütfen
-
doğru tarif ettiniz hocam, ayrıca ankaray maltepe istasyonundan da yaklaşık 500 m uzaklıkta öyle de gelebilirsiniz.
-
@sylmz Dikimevinden ankaraya biniosun anadolu bulvarında iniyorsun 100 200 metre ilerisinde
-
altindag yazıyor sınav yeri olarak oralar Çankaya değilmi
-
@sylmz Gar'ın yanındaki bina
-
50 lirayı en son ne zaman yatırabiliriz?