TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
Sukran bacimiz hakiki bir ak troll hak hukuk ayet paylasmis birde
-
İki listede isminin olması bile çok büyük ayıpken üç listede birden olmak ne kadar büyük düşüncesizlik, vurdumduymazlık. Bunu düşünemeyecek insan ya çocuktur (ki değiller) ya beyin yaşları gelişmemiştir (büyük ihtimal) ya da art niyetlilerdir (art niyetli olmadıklarına inanmak istiyorum). Yazık yani belki 83 lere kadar düşecekti puan.
-
@sacred123 benim de dikkatimi çekti kapak fotoğrafı ayet ama bencillik diz boyu...
-
@sacred123, içinde söyledi: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
Sukran bacimiz hakiki bir ak troll hak hukuk ayet paylasmis birde
-
@iyilerindostu siz de kik ve tcdd listesindesiniz
-
@brzezinski, içinde söyledi: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
@Shady1 ondan once 20 tl yatiranlar var yüzden fazla onu da koy
Dostum basvuru sayisini soyle hemen hesaplayalim
-
@sacred123 zaten ayetten allahtan bahsedenler yüzünden bu halde değil miyiz kardeş bak adım gibi eminim bu akıl yaşı küçük zat ki zaten 94 lüymüş kendi yaşı da küçük çok iyi yerlere gelecektir.
-
Kendisi sınıf arkadaşımdı hacettepe de notlarınıda paylaşmazdı zaten
-
Sonuc listesine nerden bakiyorsunuz arkadaslar link atabilirmisiniz rica etsem
-
@kazm valla oyle yapacak bisey yok en ufak mantik piriltisi gorsem kizin yaptiginda hakkidir diyecem ama yok arkadaş yok
-
@zdrn yav bunu neden soruyorsun kardeş ya nasıl nerden bakıyorsunuz girdin de adamların sitesine baktın mı duyurular nerdeymiş neymiş neden bu kadar basitçi oldunuz gir bak sitesine atmayın arkadaşlar link filan ya
-
küsüratlarla sınavı kaçıranlara Allah sabır versin
-
@sacred123 puan almakla olmuyor bu işler dostum biraz erdem kişilik meselesi çoluk çocuğun eline bırakırsan böyle şeyleri bu olur almayacaksın kardeşim 25 yaş altını müfettişliğe bu mesleğe başlasa ne umacaksın ki böylelerinden. o puanla ne denk gelirse başvurmuş işte düşünce yok saygı yok bencillik ego tavan
-
@ibrahim1111 öyle bi tip olduğu o kadar belli ki
-
o sınav komisyonunda olacağım vallahi de billahi de böyle insanları ayıklarım gerekli yerleri de arar söylerim mülakata çağırdığınız kişiler bu kişilikler diye
-
@kazm zaten o kizin hic sansi yok bi kere. Daha cocuk ve üstelik kiz. Ayrica istedigi mufettislik vede tcdd mufettisligi . Hayatta olmaz
-
@shady1 hocam bence kik sınavına girer tcdd ya da çsb müfettişliklerine değil
-
@Shady1 elde veri yok ama 150 alirsak minimum cikar fazlasiyla
-
@genclerbirlikli o zaman iş sende. Gerekeni yap dostum
-
@shady1 umarım rastlarım, hangi sınavı iyi geçmiş sormak lazim tcdd mi çsb mi kik mi