TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@guymagduru hocam cevap vermiyorlar ama mesai bitimine kadar sürekli arayıp baskı yapacaz... inşallah başvurumuzu geri çekebiliriz...
-
Ben de feragat ettim. Mail atın illaki bakacaklar.
-
03123090515/4470 veya 5155 ten ulaşabilirsiniz
-
@isimsiz 03123090515/4470 veya 5155
-
@wearenotthesame hocam siz e-mail ile mi feragat verdiniz ? Peki feragat oldu mu olmadı mı teyit için e-mail emi cvp verdiler acaba
-
@sukut_u-hayal +905325403956 burdan arardaniz hocam yardımcı olurlar inşallah mesai bitmeden halldersiniz hocam
-
@guymagduru hocam feragat için son tarih 8 aralık cuma olduğunu söylediler... ayrıca telefon veya e mail ile feragat mümkün değilmiş...feragat için dilekçe yazıp 03123112092 numaraya fax çekmek gerekiyor her an liste açıklanabilir onun için feragati hemen yapalım...
-
@sukut_u-hayal bitmiş artik diyosun faxi kabul ederlermi
-
@guymagduru @yalnızkurt hocam bana 150 tl borçlusunuz ankaraya geldim basvuruyu cekmek icin puanim 90 kusurlerde siralamam 35 ti sanirim. Referans olmasi acisindan soyleyim dedim. Son siradakinin puanina bakiyodum tam, uzeri kapandi kagidin goremedim..
-
@isimsiz o zaman 85 altına düşmez çok 90 lı başvuran olmuş hocam biraz daha zorlayın belki görmüşsündür son puanı ortalama olarak
-
@isimsiz hocam Allah razı olsun.
Size 150 TL feda olsun yeterki bize sıra gelsin.
@sukut_u-hayal hocam feragat 8inde sonmus diyor var mı öyle bişey acaba? -
@vdkvmy süre bitti dendi ama listeler hazır olduğunu söyledi... ama dilekçenizi fax çekerseniz sizin isminizi silip yerine sıradaki arkadaşı yazacaklarını söylediler...
-
@guymagduru ben gittim basvurumu cekmek istiyorum dedim dilekce yazdirdi imzalatti. Belgelerimi de geri istedim verdiler. Bi sorun cikmadi. Insallah girersiniz hocam.
@kpssa34 hocam adamin masasi kalabalikti biraz. Kagitlari biyerden alip baska yere birakiyodu. Ben tam bakarken o da yine kagitlarla ugrasiyodu, o ara ustune kagit koydu goremedim. Hakkini helal et -
@sukut_u-hayal evet evet liste hazir. Son kontrolleri yapiyolar. 2 kagit halinde listeyi gordum ben
-
@isimsiz çok sağolun hocam Allah razı olsun.
Diğer arkadaşlar lütfen ozmn fax ceksinler. -
@guymagduru amin hocam bir kişiyi daha listeye sokabilsek çok mutlu oluruz...allah yardımcımız olsun arkadaşlar...
-
@sukut_u-hayal hocam geri alabildiniz değil mi?
-
@guymagduru dilekçeyi faxladım hocam artık hayırlısı...
-
Feragat eden arkadaşlardan Allah razı olsun.
Buna rağmen sıra gelmedi bana girecek arkadaşlara başarılar. 86 kusurle kapattı denildi. -
@guymagduru hocam nerden aldınız 86 ile kapattığı bilgisini?