Tarsustaki gizemli kazı
-
Arkadaşlar mevzu hakkında fikri olan var mı? Yoksa hayalgücü yeterince güçlü olan biri de olur.
-
@aliveli mahalledeki evler hepsi soluk renkte evler ancak o ev kıpkırmızı ve bu denli uzun sürdüğüne göre çok farklı bir harita falan var galiba.Kazdıkça bir şeyler buluyorlar buldukları şey daha fazla kazması gerektiğini işaret ediyor olmalılar ki 1 yıldır kazıyorlar:)
-
Bizim Çukurova Da Çok Gömü Arıyorlar, Bu Kadar Gizli Tutulduğuna Göre Yüklü Miktarda Altın Bulunmuş Olabilir Ya Da Çok Kıymetli Bir Kitap, Harita Veya Çok Daha Önemli Başka Birşey.
-
@salih1940 en son saçma sapan bir şey çıkmasa bari.
-
tarsus bu bölgede kurulmuş ilk şehirdir. Bizans döneminden beridir var. O yüzden çok önemli hazine olabilir, tarihi değiştirecek nitelikte belgeler olabilir ve özellikle gavurların zararına olacak şeyler çıkmış olabilir. Daha nerelerde neler vardır kim bilir
-
http:// www. kultbilgi. com /manna-masonlarin-gizli-iksiri/ böyle bir iksirden bahsediyorlar
-
Bu Kadar Uzun Süredir Kazılması, Bu Kadar Gizli Tutulmasının Ve Başında Sürekli Polislerin Beklemesine Bakarsak Çok Çok Çok Değerli Birşey Olduğu Kesin Ama Sonuç Ne Olursa Olsun Herşeyi Tam Anlamıyla Açıklarlar Mı O Biraz Şüpheli
-
Rivayet odur ki barnabas incilini görenlerin çok yaşamadığıdır.
Hrant Dink ve rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu da o incili gördüğü söylenir.
Kazı yapılan yerde önceden bir polis öldürülmüş. Fetö’nün öldürttüğü söyleniyor.
Bir diğer rivayet ise medeniyetlere ev sahibi yapmış olan ülkemizde gizli hazinelerin olduğu herkesce malum.
Timulüs olduğu söyleniyor.
Kazı iki sebeptende yapılsa sonuç ikinci seçenek olacaktır
-
@aslizilyet söz konusu incili rahmetli esad çoşan hoca ve abdullah çatlının da gördüğü söyleniyormuş, yenice gördüm
-
Bu yaz Tarsus'a Ashabı Kehf ziyareti için gittim, vaktim olsa zorlayacaktım bu kazı için de:)
Zamanında devlet içi çatışma çıkartan bir şeyler var orda, bir polis 5 sene önce şehit edilmişti, cinayetin failleri doğrudan kazıyla ilişkili, zamanın ilçe emniyet müdürü de şu an fetöden tutuklu sanırım, ne çıkar ne bulunur bilinmez ama öyle altın gümüş peşinde koşulduğunu düşünmüyorum. -
yıllardır tarsustan gelir geçerim hiç aklıma böyle bir işe konu olacağı gelmezdi. Aklımdan geçen ‘’aranan bulundu ama hala arıyor gibi yapılıyor’’ ama sadece tahmin tabi.
-
https://twitter.com/andreasbaawer/status/925374369278431233
Yukarıdaki linkte yazılana göre bulunan şeyler yaklaşık 12 bin yıl öncesine ait yazılı dökümanlar. Gerçek midir değil midir bilemiyoruz tabi.
-
@kilici hocam sonunda dursun özbek istifa yazıp dalga geçmiş arkadaş
-
@murti1930 evet hocam şimdi gördüm bayağı güldüm troller her yerde
-
Bu ileti silindi! -
bu kazı ne oldu? ne çıktı içinden?
-
@james-buchanan 9 ay sonra bu başlığı nerden buldun da yazdin dostum bişey bulamadik dediler kapattılar. Tabi yersen.
-
@james-buchanan hocam bu kadar gizemli kazıdan bir şey çıkmaz yani çıkarda çıkan gizemlenir
-
-
@james-buchanan, içinde söyledi: Tarsustaki gizemli kazı
bu kazı ne oldu? ne çıktı içinden?
The Last Topicbender