Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
-
Hayırlı olsun iibf için 15 uzman yardımcısı, 4 katı çağırıyor 2017 p3 80 üstü , c seviye yds
-
Malum soruyu sorayım mı? :')
-
@armindo kaça düşer ?
-
Niye P3? İlanlara anlam vermek de zorlaştı artık.
-
Ah ulan yds
-
Gördüğüm en saçma ilan... İİBF'den neden p3 istersin o kadar alan puanı varken
-
Yds puanin elindedir,
Kpss den iyi aldim dersin,
Gider p3 ile alir.
Hem de en cok istedigin bakanlik.
Ne guzel. -
bence yeni puan türlerine kafaları basmadı eski tarz p3 den alalım dediler ya da şimdi p48 tercih etseler niye 43 değil niye 21 değil vs diyenler olur diyerek herkese eşit uzaklıktaki bir puanı tercih ettiler ama çok uzak
-
@paretowilfredo var mıdır bi tanıtım pareto reis
-
Ya yeminle fıkra niyetine gülüyorum şu p3 ilanlarına artık ya...
-
Ya bu kurumlarin seçtikleri puanlar da beni öldüruyor artik bu nedir ya. Git p3 ten duz memur al ya
-
YDS her yerde karşıma çıkıp durmasan nolurduuuu
-
Bilgisayar Mühendisliğinden başvuracak var mı arkadaşlar?
-
şaka gibi bir ilan daha , sıfır liyakat sıfır optimallik ! P3 nedir aga ? uzmanlık soruları yapmadan sadece türkçe matematik ve ingilizce ile uzman olabilecek birileri . yemin ederim kendim için değil aylarca alan çalışan ve iyi puanlar alanlar için yazıyorum bunları . benim sıralamama zaten gelmez ancak adaletsizliği görünce dayanamıyorum .
-
Merkez uzmanlık alıyor p3 ten alıyor bu yıl p3 çalışayım
-
Normalde alan puanıyla alırdı ama p3'le almasının sebebi, giren personelin çok nitelikli bir iş yapmadığı için tatmin olmayarak başka kurumlara geçmeye çalışması olabilir. P3 ve YDS puanı iyi olanlardan bu sınava gireceklerin en az yarısının alan puanları merkez kadrolar için yeterli olmadığından bu kuruma girdikten sonra başka bir yere gitme ihtimallerini düşük görüyorum...
-
Bir daha alan calısırsam son olsun yazık günahtır ya
-
@fablo hukuk muhasebe iktisat işletme maliye calıs git ydsden 85 al sana p3 den alım yapsın,, bu alımlara bir kriter gelmediği sürece böyle devam eder
-
88e umut var mıdır sizce?