Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
-
Mail yollananlardan baska kurumu kazanan oldu mu acaba?
-
@isimsiz hocam bi tane vmy kazanan var sanırım
-
@siyasallı o da kulturu kazanirsa gider sanirim
-
@isimsiz orasını bilmiyorum hocam
-
@isimsiz kültüre mi vmy ye gider hocam
-
@genclerbirlikli ikisinide kazanirsa kulture gider diye tahmin ediyorum
-
@isimsiz bence de daha mantıklı olur
-
Anlamıyorum bu kurumlar neden bu kadar uzatıyor 6 kişi alacak bunun güvenlik soruşturması değerlendirmesi nasıl bu kadar sürer tamamen bizleri bitiyor bu süreç yok mu duyumu tahmini olan.
-
@a-schumpeter bir süre daha sessizlik olacak galiba.
-
@keynesinabv gvsler sonuçlanmadigi için beklemekle yetiniyoruz
-
@genclerbirlikli hocam her yerde anca bekliyoruz. Bir yıldır bekliyoruz. Bekliyoruz. Bekliyoruz. Çocukken de Youla’nın gol atmasını bekleyen nesildik.
-
@keynesinabv öyle oldu çevreye de anlatamıyoruz derdimizi, 150 gündür açıklanmayan mülakat var diyince inanmıyorlar...
-
Arkadaşlar önceki stajyer kontrolörlük alımında sonuçlar bakanlık panosundan duyrulmuş. Sizce internetten ilan edilmemesi ya da tebligat gönderilmemesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Sonuçların açıklanmasının bu kadar uzun sürmesi endişelenmemize sebep oluyor. Kurumu arayıp bilgi almaya çalıştım ancak yanıt alamadım.
-
@kamupersonel cengiz beye email at cevap veriyor
-
Güvenlik soruşturmalarından uzamıştır süreç diye düşünüyorum
-
@a-schumpeter sonuçların ne zaman açıklanacağıyla ilgili bilgisi var mı kendisinin? Soruşturma belgelerini teslim edeli neredeyse 3 ay olacak
-
Mail atarsan buraya da yazar mısın hocam
-
@kamupersonel ben bir iki kez email attım güvenlik sorustumasi devam ediyor dedi enson çekilmek istedigimi söyledim ama kabul etmedi ve süreç devam ediyor dedi 2 hafta önce
-
Arkadaşlar ben de geçen perşembe gittim yüzyüze konuştum cengiz beyle, size denilenden farklı bi şey demedi soruşturmalar devam ediyor bize olumlu ya da olumsuz bi sonuç gelmedi dedi.
-
@genclerbirlikli bu belgelerin asil ve yedeklerden istenildiğine dair birşey söylendi mi size?