Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
-
Emek hizmet binası, Bakanlığın ana binası oluyor değil mi, dostlar?
-
@alicenapsayha evet orası
-
Bende bugün girdim mülakata.Anayasa mahkemesinin görevleri nedir mizan nedir adam smithin vergileme ilkeleri Türkiye'nin Ab süreci nedir monopolcü rekabet piyasasınıj özellikleri kartel tröst nedir gibi sorular soruldu.Umarım hakedenler girer herkese başarılar
-
@siyasallı çeviriyi tamamlamanıza izin verildi mi
-
@oruçreis yok yarıda kestiler heralde beğenmediler
-
Kgk yi kazanan biri de mülakat listesinde var, 3 asil kazanan eder umarım komisyon bunları göze alır.
-
Biz salı günü tahmini ne zaman açıklanacağını sorduğumuzda hem bakanın onayına hem de güvenlik soruşturmalarına bağlı olacağı söylenmişti.. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu doldurtmadılar, bu yüzden mülakattan önce soruşturma yapacaklarsa bu resmi olmayan bir soruşturma, ön soruşturma gibi olur ve kazanan adaylar bu sefer resmi olarak bir daha bekleyecekler demektir soruşturma için.. Acaba mülakat için beklerken açıklanma zamanı ile ilgili muhabbet geçen grup oldu mu başka?
-
Güvenlik araştırması formu ve feragat dilekçesi örneği gönderdiler. 3 hafta oldu güvenlik soruşturması yapılıyor zannediyordum meğer daha başlamamışlar
-
Bu mail herkese gidiyorsa eğer merak ediyorum mülakata giderken niye istemediler ne farketti ki
-
İyi oldu arkadaşlar boşverin, o formları doldurup göndermesek yapılan araştırma resmi olmayacaktı, bu sefer bir de kazananlar resmi soruşturma için 2-3 ay bekleyecekti.. Ama şimdi soruşturma önden yapılınca kazananları aynı anda başlatırlar bekletmeden
-
@siyasallı di mi keske o zaman isteselerdi, 3 hafta geçti. Neyse yine bekliycez 2 3 ay
-
@genclerbirlikli kurumlarda beklediğimiz sürenin yarısı bürokratik hantallık resmen
-
@siyasallı valla öyle, rtuk erken açıkladı sonuçları o adamlar da hâlâ bekliyor işbaşı yapmamışlar, 3 ay oldu onlara da. Bakalım bu ne kadar sürecek
-
Bana herhangi bir mail gelmedi
-
@genclerbirlikli aynen hocam.Bi tarih varmı götürmemiz gereken ben bakamıyorum şuan maile
-
Arkadaslar bana da gelmedi. Acaba kazananlara mi gonderdiler sadece ?
-
e-mail mi geliyor yoksa posta yoluyla mı gönderiyorlar?
-
@siyasallı en yakın zamanda yollayın yazıyor
-
@genclerbirlikli eyvallah
-
@Oruçreis @isimsiz hocam sormaya gerek yok ama spam klasörüne fln baktınız mı? Ya da daha öncesinde mülakat listesi açıklanınca mail gelmiş miydi yine? Mail adresinizde bir problem var mıdır diye düşündüm de..
Yarın bir arayın derim, bi sıkıntı olur da mail gelmez fln, durduk yere form yollamayıp da mülakattan olmayın aman ha