Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
-
@genclerbirlikli ya ciddi ciddi ingilizce mülakat mı yapacaklar ?
-
@siyasallı salı günü öğreneceğiz forumdan giren arkadaşlar olursa ve yazarlarsa. Ama baskontrolör ingilizce demiş sonuçta
-
İngilizce mülakata ihtimal vermiyorum, öyle olsa bunu ilanda belirtirlerdi, hiç olmadı yds isterlerdi.. Bu kadar ing üstüne düşecek olsalar bunlardan birini yaparlardı
-
@satrab ilanda yabancı dilden 70 puan üstü alma şartı var.
-
Bu arada az önce aradılar salı günü sabah 9 olan mülakat saatimin 1.30 olduğu söylediler. Var mı boyle aranan başka.
-
@genclerbirlikli bende şimdi arandım.13.30 a çekilmiş
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
@satrab ilanda yabancı dilden 70 puan üstü alma şartı var.
bu ilanda o şart yokmuş.
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
Bu arada az önce aradılar salı günü sabah 9 olan mülakat saatimin 1.30 olduğu söylediler. Var mı boyle aranan başka.
evet beni de aradılar. mülakatlar kısa sürecek heralde?
-
.......................
-
@fvpv sabah olan mülakatı öğleden sonraya aldılarsa, mülakatların uzun olacağı ve boşuna sabahtan gelenlerin bekletilmemesini istedikleri anlamına gelmez mi? Yani uzun olmayacaksa da en azından kısa olmayacaktır, siz neden kısa olacağını düşündünüz
-
Ben henüz aranmadım, bekliyoruz bakalım
-
O gün herkesi öğleden sonraya aldılarsa kısa sürer ama 5 5 böldülerse iyi yapmışlar.
-
@genclerbirlikli ben ilk 5 teyim aranmadım. Senin dediğini demeye çalıştım ben de, herkes sabahtan gelirse son 4 5 kişi çok bekleyecekti.
-
@dumbass o zaman 5 5 bölmüşler, şimdi mesaj da geldi arayan numaradan
-
5 5 bölmemişler sanki, çarşamba günü girecek arkadaşlardan ilk sıra da dahil 9 kişiye 13:30 da diye mail gönderilmiş.
-
@genclerbirlikli hocam ben son 5teyim yarın, öyle olsa beni de ararlardı, 5-5 bölme işi değil bu
-
@satrab neye göre acaba, arkadaşın dediği gibi tiyatroyu uzatmayalım mı dediler acaba
-
@genclerbirlikli mail geldi son sıradaki arkadaş hariç 9 kişinin adi var mail listesinde
-
Ben yarin giricem, ilk 5teyim kimse aramadi, mail felanda atmadi, sizdeki mailde herkes 13.30 mu diyor?
-
@pow3rtech herkes değil 20 aralıkta olanlar, siz yarın sabahtan gidin hocam demek ki 20 sinin sabahında komisyonun toplantısı filan var bence
-
@genclerbirlikli hocam siz yarın gireceksiniz değil mi? Ben yarın sonlardayım ama aranmadım mail de gelmedi.