Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@shady1 ben aldım, sınavın tarzını soracaksın, bilmiyormuş.
-
Pardon, sınavın tarzını mı soracaksın, yazacaktım mı yı atlamışim
-
Not :Sınav giriş belgesinde yanınızda yeteri kadar tükenmez kalem bulundurun yazıyor, demek ki klasik olacak
-
@accosator hocam tek gun mu sinav ve oturumlarin saatleri yaziyo mu ayri ayri ?
-
@shady1 tek gün ve tek saat var kardeş, saat 10 yazıyor sadece
-
@accosator peki teşekkürler hocam
-
arkadaşlar posta ile giriş belgeleri ortalama ne kadar sürede gelir bir fikri olan var mı ?
-
@mülkiyeli45 bulundugunuz ile göre degisir hocam. Ankaraya komsu illere ertesi gun gider diye düşünüyorum
-
@shady1 yok hocam manisa benim ikamet. Ayın 10unda Ankarada olacam 23üne kadarda ankaradayım bekletin belgeyi dedim ama sağolsunlar bekletmiyorlar. manisadan tekrar ankaraya gönderticem ailemede o yüzden sordum aksama olur mu diye
-
@mülkiyeli45 ptt de ankaraya ertesi gun gidiyo nerden gönderirseniz ginderin. Ankara disina 2 gun diyolar en fazla 3 oluyo aps de. O yuzden 23 une kadar aileniz size gönderse bile elinizde olur diye dusunuyorum. Ancak kurumun postaya verdigi tarih onemli. 10unua kadar verecez diyolarsa 3 git 3 gel 16si yapar
-
Ya bu bakanlik ilk kez mi mufettis aliyo kimsenin bilgisi yok mu nasildir sinavlar , cikmis sorular yok mudur filan bir de kimse merak da mi etmiyo şaşırıyorum acikcasi.
@aliveli ustat sen biliyo musun bir şeyler?
-
@shady1 16sı ideal hocam buarada aradığımda bakanlıktaki kadından bilgi almak çok zor malesef. benim memurlarda okuduğum bir kaç başlık oldu onlarda genelde mimar ve mühendislerdi. ingilizce için bize yardımcı olabilcek bilgi çevirinin çok zor olmadığını yazmışlar.
-
@shady1 hocam başlığı okuyamadım valla sor anlatayım bildiklerimi bilmediklerimizi de soralım.
-
@aliveli eyvallah ustat benim merak ettigim sinavlar nasil oluyor, cikmis sorular var mi daha once bu sinavi tevrube etmisler varsa deneyimlerini merak ediyorum. Tabi daha erken olmakla birlikte mülakat ve sonrasini calisma hayatini, turneleri kisacasi her seyi
-
@shady1 mülakatına giren tanıdıklarım var, pek zorlu bir mülakatı yok alım süreci bir kez oldukça uzadı malesef. Bunda tekrarlanmaz umarım turne ve sınav konularını soracağım girenlere.
-
@shady1 her yıl standart olarak 4 ay turneleri varmış ama önceki alımlarında genelde mühendis aldıklarından ve şu ana kadar yaptıkları 5 alımın sadece birinde (2008 yılında) İİBF'li aldıklarından yaptıkları sınav soruları hakkında kimsenin bilgisi yok. Tek bildiğim sınavların genelinin klasik yapılıp İngilizce'nin zor olmayan bir seviyede test olarak yapıldığı...
-
-
Arkadaşlar turne konusunda bildiklerinizi paylaşabilir misiniz? 4 ay eve hiç dönmeden mi olacak. ara ara mı? Kaç yaşına kadar?
-
Arkadaşlar bu 5 oturumlu sinav tahminen saat kaçta biter ?
-
@shady1 saat 15 ten önce bitmez bence