Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@accosator hocam klasik gibi görünüyor sinav. Her oturum 2 saat olsa 5 oturum 10 saat yapar nasi olacak bu is anlamıyorum tek gün sinav bi de 10da basliyo ustelik . Klasik sinavda da bir oturum en az kac saat olabilir ki 2 den asagi olmaz gibi geliyo 1.5 saat olsun hadi o da 7.5 saat yapar.
-
@shady1 her oturuma 2 saat vermezler diye tahmin ediyorum. Meselâ hukuku çözeriz kağıtları toplarlar iktisat sorularını dağıtırlar, onu da toplarlar muhasebe dağıtırlar. Sadece yemek arası biraz daha uzun tutulur, Rekabet 3 oturumdu kağıtları toplayıp hemen 5 dk da diğer alan sorularını dağıtmışlardı, bunun gibi olur büyük ihtimal
-
@shady1 5 oturum olduğunu nerden öğrendiniz hocam
-
@keymarsh 5ders varya ordan tabi oturumlari birleştirmezlerse hocam
-
@shady1 anladım hocam daha test mi klasik mi o da belli değil ya
-
@keymarsh tükenmez kalem getirin yaziyo giriş belgesinde. Tükenmezle test cozdurmezler heralde hocam.
-
'Yeterli miktarda tükenmez kalem' !!..Cumartesi bizi neler bekliyor acaba
-
@del-piero anladin se onu
-
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@del-piero anladin sen onu
-
@shady1 Durun hemen içimize fenalıklar getirtmeyin,mantıklı düşünmeye çalışıyorum;'tükenmez kalem' varsa alan zor değildir:))
-
@del-piero BDDK der ve susarım : )))))
-
@zach BDDK'ya girmedim ama girenler neticeden bağımsız olarak keyifli bir sınav olduğunu söylediler..Bir de çok detaylı soru ve cevaplar olmayacağını sınavın tek gün oluşundan da çıkarabiliriz,adamakıllı bir monografi tek başına 3 saat sürüyor..Bekleyip,görelim bakalım:)
-
İşletmeciler çalışmalar nasıl gidiyor milli kütüphanede olanlara selam olsun
-
@del-piero hakkaten ben de merak ediyorum tek gune sigdirdiklarina göre sorular zor olmasa gerek diye umuyorum hocam
-
Ayni gun kik ve tcdd sinavlari yok mu arkadaşlar gidin olara girin veya disari cikin dolasin hava cok guzel olacakmis cumartesi bosverin girmeyin bu sinava zaten azicik kisi alıyorlar ugrasmaya değmez
-
İktisattan girecek arkadaşlar var mı
-
Kurumu Sınav kaçta bitecek ona göre eve dönüş için bilet alacağım dediğimde bana 13 gibi biter dediler ben de o halde Sınav klasik değil test herhalde dedim bu sefer bilmiyorum dedi açan kişi daha sonra ise öğlenden sonraya sarkma durumu olur mu Ankara’da dışından gelenler için bilet karmaşası,kalacak yer için tekrar soruyorum dediğimde bana zannetmiyorum dedi. Yani sınavın başlı başına durumu kimsenin haberi olmadan gelişiyor yarın başka bir bölüm sorusu önümüze itelerseler şaşırmayacağım.
-
@keynesinabv 13 gibi biterse bu klasik değil o zaman , ingilizcesi var bilmem nesi var
-
Yarın sınav var mı acaba?:))
-
Ya da karma olacak test ve klasik